1.000-1.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1.000-1.500 TL

Sıla

Becerikli
Yer
İzmir
Herkese merhaba. Arkadaşlar bana 1.000-1.500 TL civarında bir klavye lazım. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Kablolu mu kablosuz mu?

Biraz daha çıkarım derseniz buna bakabilirsiniz.

Kablolu mu kablosuz mu?
Fark etmez.
Oyuncu klavyesi şeklinde değil ya. Bana daha çok yazı için bilek destekli bir şey lazım. Oyuncu klavyem var.

Fark etmez.

Oyuncu klavyesi şeklinde değil ya. Bana daha çok yazı için bilek destekli bir şey lazım. Oyuncu klavyem var.

Aslında oyuncu klavyeleri zaten çoğu ofis klavyesinden daha rahat. Halihazırda kullandığın klavyeyi kullanıp ayrı olarak bilek desteği almayı düşünür müydün? Ben kod yazarken süngerli olanları kullanıyorum ve aşırı rahatlar.

Şu an kullandığım klavye AOC GK500. Aslında bilek desteği var ama algılama hızı çok çok yüksek. Çok hızlı algılıyor tuşları. Bana daha normal algılayan bir klavye lazım.

Bütçe çıkarsa alınır.

Logitech G213 Prodigy gamıng TR klavye - Vatan Bilgisayar https://share.google/WExWhBVqId9EH7Fsw
Bunun da algılama hızı benim şu an kullandığım gibi midir yoksa daha mı normaldir?

Şu an kullandığım klavye AOC gk500. aslında bilek desteği var ama algılama hızı çok çok yüksek. Çok hızlı algılıyor tuşları. Bana daha normal algılayan bir klavye lazım.

Demek istediğini tam anlamadım vallahi . Eğer basınç hissini daha yüksek istiyorsan yani tuşa iyice bastıktan sonra tepki vermesini istiyorsan manyetik Switch klavyeler işini daha çok görür çünkü hassasiyetini manuel ayarlayabiliyorsun. Lakin klavyeyi daha kısa mesafe ve membran gibi tuşları tıklamalı istiyorsan Mekanikler'de fiyatlar epey bir uçuyor bu yüzden https://www.akakce.com/klavye/en-uc...0-011861-pembe-kablosuz-fiyati,317992881.html gibi alternatiflere yönelebilirsin. Özellikle uyarıyım laptop klavyesine epey yakın bir hissi var lakin sessiz ve Low profile olduğu için yazıma uygun bir klavye.

Mesajı yazdıktan sonra kesin derdimi anlatamadım demiştim gerçekten anlatamamışım. Kusura bakma sorun bende. Ben anlatamadım. Şu an kullandığım klavye mekanik bildiğim kadarıyla şimdi ben bunun hassasiyetini ayarlayabiliyor muyum? Yani anlatmak istediğim böyle tuşa parmağım değer değmez algılıyor dokunmatik gibi ben biraz daha bastırınca algılasın istiyorum ve bu son attığın klavye mükemmel ve tatlış bu istediğim gibi midir sence?

Bunun da algılama hızı benim şu an kullandığım gibi midir yoksa daha mı normaldir?

Bu klavye T harfine basınca Techolaya otomatik giriyor, algıdan kastın tuş yüksekliği ise, bunun tuşları da kısa, basınca hemen algılıyor, 500 TL'lik A4Tech klavye yeterli olur o zaman sana, 1.000 TL gereksiz, tuşlar biraz yüksek yaylı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…