Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000-1.500 TL
- Makaleler
- 2
K88 Mekanik Oyun Klavyesi- 3 Modlu Hot Swap Rgb 4000 Mah Batarya Yeşil Fiyatları ve Özellikleri
K88 Mekanik Oyun Klavyesi- 3 Modlu Hot Swap Rgb 4000 Mah Batarya Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
5 katmanlı yalıtım, 4000 mAh batarya gibi fiyatına göre iyi teknik özellikleri var. Switch bilgisini bulamadım ama Outemu falandır, yüksek ihtimalle bu fiyata kesinlikle değerlendirilecek modellerden.
Yeni hesap açıp 250 TL'lik yeni hesap kuponunu kullanmanız lazım.
- 23783
- klavye mekanik mekanik klavye tkl tkl mekanik klavye
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Biraz daha çıkarım derseniz buna bakabilirsiniz.
Fark etmez.
Oyuncu klavyesi şeklinde değil ya. Bana daha çok yazı için bilek destekli bir şey lazım. Oyuncu klavyem var.K88 Mekanik Oyun Klavyesi- 3 Modlu Hot Swap Rgb 4000 Mah Batarya Yeşil Fiyatları ve Özellikleri
K88 Mekanik Oyun Klavyesi- 3 Modlu Hot Swap Rgb 4000 Mah Batarya Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
5 katmanlı yalıtım, 4000 mAh batarya gibi fiyatına göre iyi teknik özellikleri var. Switch bilgisini bulamadım ama Outemu falandır, yüksek ihtimalle bu fiyata kesinlikle değerlendirilecek modellerden.
Yeni hesap açıp 250 TL'lik yeni hesap kuponunu kullanmanız lazım.
![]()
- 23783
- klavye mekanik mekanik klavye tkl tkl mekanik klavye
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Biraz daha çıkarım derseniz buna bakabilirsiniz.
erdym
Üstün
Fark etmez.
Oyuncu klavyesi şeklinde değil ya. Bana daha çok yazı için bilek destekli bir şey lazım. Oyuncu klavyem var.
Aslında oyuncu klavyeleri zaten çoğu ofis klavyesinden daha rahat. Halihazırda kullandığın klavyeyi kullanıp ayrı olarak bilek desteği almayı düşünür müydün? Ben kod yazarken süngerli olanları kullanıyorum ve aşırı rahatlar.
Bütçe çıkarsa alınır.
Logitech G213 Prodigy gamıng TR klavye - Vatan Bilgisayar https://share.google/WExWhBVqId9EH7Fsw
Logitech G213 Prodigy gamıng TR klavye - Vatan Bilgisayar https://share.google/WExWhBVqId9EH7Fsw
Şu an kullandığım klavye AOC GK500. Aslında bilek desteği var ama algılama hızı çok çok yüksek. Çok hızlı algılıyor tuşları. Bana daha normal algılayan bir klavye lazım.Aslında oyuncu klavyeleri zaten çoğu ofis klavyesinden daha rahat. Halihazırda kullandığın klavyeyi kullanıp ayrı olarak bilek desteği almayı düşünür müydün? Ben kod yazarken süngerli olanları kullanıyorum ve aşırı rahatlar.
Bunun da algılama hızı benim şu an kullandığım gibi midir yoksa daha mı normaldir?Bütçe çıkarsa alınır.
erdym
Üstün
Şu an kullandığım klavye AOC gk500. aslında bilek desteği var ama algılama hızı çok çok yüksek. Çok hızlı algılıyor tuşları. Bana daha normal algılayan bir klavye lazım.![]()
Demek istediğini tam anlamadım vallahi
Mesajı yazdıktan sonra kesin derdimi anlatamadım demiştim gerçekten anlatamamışım.Demek istediğini tam anlamadım vallahi. Eğer basınç hissini daha yüksek istiyorsan yani tuşa iyice bastıktan sonra tepki vermesini istiyorsan manyetik Switch klavyeler işini daha çok görür çünkü hassasiyetini manuel ayarlayabiliyorsun. Lakin klavyeyi daha kısa mesafe ve membran gibi tuşları tıklamalı istiyorsan Mekanikler'de fiyatlar epey bir uçuyor bu yüzden https://www.akakce.com/klavye/en-uc...0-011861-pembe-kablosuz-fiyati,317992881.html gibi alternatiflere yönelebilirsin. Özellikle uyarıyım laptop klavyesine epey yakın bir hissi var lakin sessiz ve Low profile olduğu için yazıma uygun bir klavye.
Bunun da algılama hızı benim şu an kullandığım gibi midir yoksa daha mı normaldir?
Bu klavye T harfine basınca Techolaya otomatik giriyor, algıdan kastın tuş yüksekliği ise, bunun tuşları da kısa, basınca hemen algılıyor, 500 TL'lik A4Tech klavye yeterli olur o zaman sana, 1.000 TL gereksiz, tuşlar biraz yüksek yaylı gibi.