2 21312 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1.759 Çözümler 6 Beğeniler 5.351 8 Ocak 2026 #11 Rogue dedi: Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bir fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... A9 serisinde alabiliyorsan Plus al. Sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya eklenmesi buyuk avantaj. Kaplama, sararmayi vs engeller.
Rogue dedi: Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bir fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... A9 serisinde alabiliyorsan Plus al. Sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya eklenmesi buyuk avantaj. Kaplama, sararmayi vs engeller.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.603 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.104 8 Ocak 2026 #12 Rogue dedi: Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bir fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Azaltılmış olması kısık olmadığı anlamına gelmiyor. Düz A9 çok kısık. SWAR kodu ile A9 Plus alın.
Rogue dedi: Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bir fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Azaltılmış olması kısık olmadığı anlamına gelmiyor. Düz A9 çok kısık. SWAR kodu ile A9 Plus alın.