Rogue

Uzman
Şu anki farem Delux M700 3389. memnundum ama bayağı bir su döküldü üstüne, en ufak çevirmede temassızlık yapıyor. Ve çok sinir etmeye başladığından yeni bir mouse arıyorum. Tutuş şeklim palm. Bütçe 1000-1.500 TL arası.

Şu anki farem Delux M700 3389. memnundum ama bayağı bir su döküldü üstüne, en ufak çevirmede temassızlık yapıyor. Ve çok sinir etmeye başladığından yeni bir mouse arıyorum. Tutuş şeklim palm. Bütçe 1000-1.500 TL arası.

A4 X7 750-BH 1K Hz oscar yazılımı sayesinde bütün oyunlara her macroyu yapabilirsiniz sekmez teklemez atış hızı düşmez macro konusunda rakipsizdir beleğe kayıt edilir gizli profil seçeneği vardır akıllı biri kulanırsa espor musabakalarında bile yakalanmaz.

Palm için A9 daha iyi olur.

Duz modelde de, Plus modelinde de vardi, bayagi duzeltildi. Hem duz modelde olup Plus modelinde nasıl olmuyor? Sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.

Daha çok düz modelde yaşayanı gördüm. Plus modelinde hiç görmedim. Kendim de kullanıyorum yaşamadım. Varsa da ben görmemişimdir.

Düz modelde QC sorunu var. Kaplama, batarya, Switch farkları da var.
Dedigim gibi, sorunlar azaltildi. Duz model ile Plus arasinda QC farki yok, degisen sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.
Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bi fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum.