Detaylar
Kim cevapladı?KağanKaraoğlan
Becerikli
Razer Deathadder Cobra hem iyi marka hem de kalitelidir.Şu anki farem Delux M700 3389. memnundum ama bayağı bir su döküldü üstüne, en ufak çevirmede temassızlık yapıyor. Ve çok sinir etmeye başladığından yeni bir mouse arıyorum. Tutuş şeklim palm. Bütçe 1000-1.500 TL arası.
Şu anki farem Delux M700 3389. memnundum ama bayağı bir su döküldü üstüne, en ufak çevirmede temassızlık yapıyor. Ve çok sinir etmeye başladığından yeni bir mouse arıyorum. Tutuş şeklim palm. Bütçe 1000-1.500 TL arası.
A4 X7 750-BH 1K Hz oscar yazılımı sayesinde bütün oyunlara her macroyu yapabilirsiniz sekmez teklemez atış hızı düşmez macro konusunda rakipsizdir beleğe kayıt edilir gizli profil seçeneği vardır akıllı biri kulanırsa espor musabakalarında bile yakalanmaz.
- Makaleler
- 1
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Palm için A9 daha iyi olur.
Rogue
Uzman
Plus ile normalin farkı ne?![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
- Makaleler
- 1
Düz modelde QC sorunu var. Kaplama, batarya, Switch farkları da var.
Düz modelde qc sorunu var. Kaplama, mcu, batarya, Switch farkları da var.
Duz modelde de, Plus modelinde de vardi, bayagi duzeltildi. Hem duz modelde olup Plus modelinde nasıl olmuyor? Sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.
- Makaleler
- 1
Duz modelde de, Plus modelinde de vardi, bayagi duzeltildi. Hem duz modelde olup Plus modelinde nasıl olmuyor? Sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.
Daha çok düz modelde yaşayanı gördüm. Plus modelinde hiç görmedim. Kendim de kullanıyorum yaşamadım. Varsa da ben görmemişimdir.
Daha çok düz modelde yaşayanı gördüm. Plus modelinde hiç görmedim. Kendim de kullanıyorum yaşamadım. Varsa da ben görmemişimdir.
Dedigim gibi, sorunlar azaltildi. Duz model ile Plus arasinda QC farki yok, degisen sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.
Rogue
Uzman
Düz modelde QC sorunu var. Kaplama, batarya, Switch farkları da var.
Düz olan alınsa çok mu fark eder? Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum o yüzden ekstrem bi fark yoksa düzü tercih etmek istiyorum.Dedigim gibi, sorunlar azaltildi. Duz model ile Plus arasinda QC farki yok, degisen sensör - switchleri değişiyor. Kaplama ve + batarya ekleniyor.