Bütçe
1500-2000
İsterseniz tutabilirsiniz tabii kendimden örnek vereyim çoğunlukla palm ama ara sıra elim terlediğinde palm-claw arası rahatça kullanabiliyorum, demek istediğim orada palm önceliğin ise V6 v8'den önde claw ise V8 v6'dan önde.

Claw tutuşta daha rahat olduğumu fark ettiğim için sanırım V8 alacağım. Oyun oynarken genellikle claw tutuyorum ama YouTube vb. gezinirken palm tutuyorum.

Claw tutuşta daha rahat olduğumu fark ettiğim için sanırım V8 alacağım. Oyun oynarken genellikle claw tutuyorum ama YouTube vb. gezinirken palm tutuyorum.
V8'de palm tutarken sıkıntı yaşarsınız V6'ya göre. Rival 3 ile aynı V6'nin şekli, siz bilirsiniz. Yukarıda görsel paylaştım.

V6 uygun size. V8'de 19 cm el ile palm tutmak eziyet olur.

Anladım sizi fakat yukarıda da dediğim gibi oyunlarda claw tutuyorum ama oyundışı kullanımda palm kullanıyorum yani açıkçası benim için oyun içi tutuş şeklime göre olması daha önemli. Ek olarak biraz takıntı haline getirdim oyun oynuyorken tam olarak nasıl tutuyorum diye fotoğraf çektim. Fotoğafta daha net anlaşılıyordur.

Dosya Ekleri

• 3.webp
    3.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 555.webp
    555.webp
    414,3 KB · Görüntüleme: 57
Anladım sizi fakat yukarıda da dediğim gibi oyunlarda claw tutuyorum ama oyundışı kullanımda palm kullanıyorum yani açıkçası benim için oyun içi tutuş şeklime göre olması daha önemli. Ek olarak biraz takıntı haline getirdim oyun oynuyorken tam olarak nasıl tutuyorum diye fotoğraf çektim. Fotoğafta daha net anlaşılıyordur.
Tuttuğunuz fare ile V6'nin şekli aynı. Ona göre hesaplayın hocam. Eliniz de küçük değil.

V6: Palm/claw.
V8: Claw.