1.000-2.000 TL arası kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

Claw tutuşta daha rahat olduğumu fark ettiğim için sanırım V8 alacağım. Oyun oynarken genellikle claw tutuyorum ama YouTube vb. gezinirken palm tutuyorum.

Claw tutuşta daha rahat olduğumu fark ettiğim için sanırım V8 alacağım. Oyun oynarken genellikle claw tutuyorum ama YouTube vb. gezinirken palm tutuyorum.
V8'de palm tutarken sıkıntı yaşarsınız V6'ya göre. Rival 3 ile aynı V6'nin şekli, siz bilirsiniz. Yukarıda görsel paylaştım.

V8'de palm tutarken sıkıntı yaşarsınız v6'ya göre. Rival 3 ile aynı v6'nin şekli, siz bilirsiniz. Yukarıda görsel paylaştım.

Tam sipariş verecektim bir son kez F5liyim dedim sizin yorumunuzu gördüm. Vallahi ne yapsam bilemedim.

@Toby Fox Daha net olarak relax claw tutuyorum diyebilirim.

V6 uygun size. V8'de 19 cm el ile palm tutmak eziyet olur.

Anladım sizi fakat yukarıda da dediğim gibi oyunlarda claw tutuyorum ama oyundışı kullanımda palm kullanıyorum yani açıkçası benim için oyun içi tutuş şeklime göre olması daha önemli. Ek olarak biraz takıntı haline getirdim oyun oynuyorken tam olarak nasıl tutuyorum diye fotoğraf çektim. Fotoğafta daha net anlaşılıyordur.

Dosya Ekleri

• 3.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 555.webp
    414,3 KB · Görüntüleme: 58
Tuttuğunuz fare ile V6'nin şekli aynı. Ona göre hesaplayın hocam. Eliniz de küçük değil.

V6: Palm/claw.
V8: Claw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…