Lotus

Yetkin
Yer
Georgia Martvili
Bütçem belirsiz ama uyguna varsa 1.000–2.000 TL arasında yüksek kapasiteli bir powerbank arıyorum. Öyle dandik bir şey istemiyorum.

Köyde, dağdayız; kötü hava şartları çok sık oluyor ve sık sık elektrikler kesiliyor, bazen günlerce gelmiyor. iPhone 13 kullanıyorum. Type-C ve USB-A çıkışlı bir powerbank istiyorum. Hızlı şarj desteği olan bir cihaz olursa daha iyi olur. Üzerinde sabit kablolarla gelen modelleri istemiyorum.

Teşekkürler.

Boyutu tuğla gibi olsa da problem değil, sağlam olması önemli. Zaten yanımda yedi tane powerbank taşıyorum 😄 Bir tane olsun, tam olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem belirsiz ama uyguna varsa 1.000–2.000 TL arasında yüksek kapasiteli bir powerbank arıyorum. Öyle dandik bir şey istemiyorum.

Köyde, dağdayız; kötü hava şartları çok sık oluyor ve sık sık elektrikler kesiliyor, bazen günlerce gelmiyor. iPhone 13 kullanıyorum. Type-C ve USB-A çıkışlı bir powerbank istiyorum. Hızlı şarj desteği olan bir cihaz olursa daha iyi olur. Üzerinde sabit kablolarla gelen modelleri istemiyorum.

Teşekkürler.

Boyutu tuğla gibi olsa da problem değil, sağlam olması önemli. Zaten yanımda yedi tane powerbank taşıyorum 😄 Bir tane olsun, tam olsun.
İşte ihtiyaçlarınıza uygun yüksek kapasiteli, sağlam ve hızlı şarj destekli powerbank önerileri:

1. Anker PowerCore 26800​

• Kapasite: 26800 mAh
  • Çıkışlar: 2 x USB-A, 1 x USB-C (input/output)
  • Hızlı Şarj: Evet, PowerIQ ve VoltageBoost teknolojisi ile hızlı şarj.
  • Ağırlık: Yaklaşık 580 gram, bu biraz büyük ama sağlam.
  • Fiyat: Genellikle 1.200 - 1.800 TL arasında.

2. RAVPower 26800 mAh Power Bank​

• Çıkışlar: 3 x USB-A, 1 x USB-C (input/output)
  • Hızlı Şarj: Evet, iSmart teknolojisi ile optimize edilmiş hızlı şarj.
  • Ağırlık: Yaklaşık 550 gram.
  • Fiyat: 1.000 - 1.500 TL arası.

3. Aukey 30000 mAh Power Bank​

• Kapasite: 30000 mAh
  • Hızlı Şarj: Evet, Quick Charge 3.0 desteği var.
  • Ağırlık: Yaklaşık 700 gram.
  • Fiyat: 1.500 - 2.000 TL arasında.

4. Zendure A3 (USB-C modeli)​

• Hızlı Şarj: Evet, hızlı şarj desteği.
  • Ağırlık: Yaklaşık 590 gram.
  • Fiyat: 1.200 - 1.700 TL arası.

Satın Alma Önerileri​

• Çeşitli e-ticaret sitelerinde bu modelleri arayarak en uygun fiyatı bulabilirsiniz.
  • Yorumları ve kullanıcı deneyimlerini kontrol etmeyi unutmayın.

Bu öneriler, köyde ve dağda dayanıklılık gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Umarım bu bilgiler yardımcı olur!