Bütçe
1.000-2.000 TL

Mustafaymis

Uzman
Merhaba,

Sade ve uzun ömürlü olacak şekilde dijital analoglu bir kol saati arıyorum. Renk olarak mümkünse siyah ve koyu renkler tercihimdir.

Dijital demek istemiştim yanlış yazmışım.
Casionun dijital siyah klasik saati en iyi dijital saat bence. Tam f/p ürünü. Bazı insanlar görünüşünü beğenmiyor ama çok ünlü bir saat.

Ben gümüş rengini daha çok beğeniyorum ama siz siyah tercih ettiğinizden öyle önerdim.

Casionun dijital siyah klasik saati en iyi dijital saat bence. Tam f/p ürünü. Bazı insanlar görünüşünü beğenmiyor ama çok ünlü bir saat.
Bence de öyle, çevremdekiler bayağı kötü olduğunu söylese de öyle yani. Bu tarz sadelikte önerebileceğiniz saatler varsa onlara da bakabilirim hocam. Ek olarak sizce internetten almak mı mantıklı yoksa yaşadığım yerdeki herhangi bir saatçiden mi ?

Bu iki saatide çok şık buluyorum. Tamamen görünüş olarak değerlendirdim. Özellik, fiyat performans bilgim yok.
Sizce internetten almak mı mantıklı yoksa yaşadığım yerdeki herhangi bir saatçiden mi ?

İnternetteki fiyatların daha uygun olduğu kanaatindeyim. Fiyatını araştırın karar verin. İnternetten aldığınız ürünün orijinalliğinden şüpheniz varsa satıcıya dikkat edeceksiniz.