Detaylar
Kim cevapladı?Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden birisi budur:
WGNEW5 kodu ile 5 dolarlık indirim alabilirsiniz.
Emre.py 7
Üstün
Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım, süreç nasıl olur?Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden birisi budur:
Alışveriş yaparken check-out kısmına geçmeden önce add order note kısmına tc numaranızı TC: şeklinde yazıyorsunuz. Sonrasında wgnew5 kodu ile sipariş veriyorsunuz. Vergisi ön ödemeli kargo şirketleri ile yollandığından ek vergi çıkmıyor. Total 31 dolar yani yaklaşık 1300 TL'ye alıyorsunuz. 11 günde elime ulaştı benim. Siteden birkaç kez ürün aldım. Garanti servisleri çok iyi ve ürünlerinin arkasında duruyorlar. Güvenerek alabilirsiniz. Kolun incelemesini de isterseniz YouTube üzerinden bulabilirsiniz.Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım, süreç nasıl olur?
Emre.py 7
Üstün
Sınır 30 değil miydi?Alışveriş yaparken check-out kısmına geçmeden önce add order note kısmına tc numaranızı TC: şeklinde yazıyorsunuz. Sonrasında wgnew5 kodu ile sipariş veriyorsunuz. Vergisi ön ödemeli kargo şirketleri ile yollandığından ek vergi çıkmıyor. Total 31 dolar yani yaklaşık 1300 TL'ye alıyorsunuz. 11 günde elime ulaştı benim. Siteden birkaç kez ürün aldım. Garanti servisleri çok iyi ve ürünlerinin arkasında duruyorlar. Güvenerek alabilirsiniz. Kolun incelemesini de isterseniz YouTube üzerinden bulabilirsiniz.
30 euro. Dolar bazında 35 dolar civarına geliyor. Zaten firma faturada daha düşük gösterdiğinden ürün değerini sorun hiç çıkmıyor. Eğer isterseniz garanti olması açısından @Toby Fox hocamın yazdığı maili atabilirim size.
O sınır bu sitede geçerli değil. Firma ürün değerlerini 30 Euro altinda gösteriyor faturaya.
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
[email protected] adresine yollayacaksınız. Mail konusuna sipariş numaranızı yazarsınız. 2000 TL'ye kadar başka kollar da alabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-