1.000-2.000 TL bütçe ile gamepad önerisi

Emre.py 8

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
1-2 Bin TL bandına önerebileceğiniz gamepadler neler?

Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım, süreç nasıl olur?
Alışveriş yaparken check-out kısmına geçmeden önce add order note kısmına tc numaranızı TC: şeklinde yazıyorsunuz. Sonrasında wgnew5 kodu ile sipariş veriyorsunuz. Vergisi ön ödemeli kargo şirketleri ile yollandığından ek vergi çıkmıyor. Total 31 dolar yani yaklaşık 1300 TL'ye alıyorsunuz. 11 günde elime ulaştı benim. Siteden birkaç kez ürün aldım. Garanti servisleri çok iyi ve ürünlerinin arkasında duruyorlar. Güvenerek alabilirsiniz. Kolun incelemesini de isterseniz YouTube üzerinden bulabilirsiniz.

Sınır 30 değil miydi?

Olur hocam.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

support@whatgeek.com adresine yollayacaksınız. Mail konusuna sipariş numaranızı yazarsınız. 2000 TL'ye kadar başka kollar da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…