helvaci 12
Gelişen
Kabloyla mı bağlayacağım? Alınca sizi etiketleyeceğim.
Kabloyla mı bağlayacağım? Alınca sizi etiketleyeceğim.
Peki bu aldığımı direkt ana modem olarak kullansam olur mu? Çünkü sizin dediğinize göre ben 2 modemi yan yana mı koyacağım?Ana modemden bu Router'a 1 adet ara kablo bağlamanız lazım.
Peki bu aldığımı direkt ana modem olarak kullansam olur mu? Çünkü sizin dediğinize göre ben 2 modemi yan yana mı koyacağım?
Benim derdim de o zaten bu eski şeyi kullanmak zorunda mıyım gitsin istiyorum.Evet 2 modemi yan yana koymanız lazım. Ana modem olarak kullanamazsınız AX23 fiber bir router bir modem değil.
Benim derdim de o zaten bu eski şeyi kullanmak zorunda mıyım gitsin istiyorum.
Merak etmeyin, kendisi sadece DSL sinyalini fiber Router'ın anlayacağı şekilde çevirecek; yani o modemden kaynaklı bir yavaşlık çekmeyeceksiniz.
Bende de ZyXEL VMG1312 B10D modeli var ayarlarına baktığımda bridge modu vardı sanırım gördüğümü hatırlıyorum. Bu Xiaomi router ı alsam ping e veya genel internet kalitesine faydası olur mu? SNR değeri CRC falan o değerlerden bahsediyorum.
SNR değerleri hattınla ilgili modemle alakası yok. Eğer köprü modu ile AX3000t gibi bir router bağlarsan, bufferbloat gibi sorunları çözersin. Hat değerlerini artırmak istiyorsan, DSL kutusundan modeme CAT6 kablo çekmen lazım.