Bütçe
1.000-2.000 TL
Merak etmeyin, kendisi sadece DSL sinyalini fiber Router'ın anlayacağı şekilde çevirecek; yani o modemden kaynaklı bir yavaşlık çekmeyeceksiniz.

Bende de ZyXEL VMG1312 B10D modeli var ayarlarına baktığımda bridge modu vardı sanırım gördüğümü hatırlıyorum. Bu Xiaomi router ı alsam ping e veya genel internet kalitesine faydası olur mu? SNR değeri CRC falan o değerlerden bahsediyorum.

Bende de ZyXEL VMG1312 B10D modeli var ayarlarına baktığımda bridge modu vardı sanırım gördüğümü hatırlıyorum. Bu Xiaomi router ı alsam ping e veya genel internet kalitesine faydası olur mu? SNR değeri CRC falan o değerlerden bahsediyorum.

SNR değerleri hattınla ilgili modemle alakası yok. Eğer köprü modu ile AX3000T gibi bir router bağlarsan, bufferbloat gibi sorunları çözersin. Hat değerlerini artırmak istiyorsan, DSL kutusundan modeme CAT6 kablo çekmen lazım.

SNR değerleri hattınla ilgili modemle alakası yok. Eğer köprü modu ile AX3000t gibi bir router bağlarsan, bufferbloat gibi sorunları çözersin. Hat değerlerini artırmak istiyorsan, DSL kutusundan modeme CAT6 kablo çekmen lazım.

CAT6 kablo aldım ama elektrikçi çağıramadım bir türlü. Az önce Xiaomi'nin sitesinden router ı sipariş ettim. Şimdilik router ile biraz kullanırım sonra elektrikçi çağırıp CAT kablo çektiririm.