Detaylar
Kim cevapladı?Kulak üstü arıyorum. Bluetooth'lu olması lazım. Onun dışında bir kriterim yok, eğer daha kaliteli bir ürün var ise 500 TL daha arttırabilirim.
Güzel gözüküyor, bassları güzel mi?
Pcman80
Üstün
Hocam aktif olarak kullanıyorum, kulaklık güzel. Ses kalitesi olarak daha güzel ama tek sorunu malzeme kalitesi vasat üstü. Plastikler bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor. Onun haricinde bir sorunu yok.
Teşekkür ederim hocam.
Benim için malzeme kalitesinin pek bir önemi yok sesi güzel olsun yeter. Kulaklık elime geçtiğimde ilk izlenimimi yazarım umarım mutlu eder.Hocam aktif olarak kullanıyorum, kulaklık güzel. Ses kalitesi olarak daha güzel ama tek sorunu malzeme kalitesi vasat üstü. Plastikler bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor. Onun haricinde bir sorunu yok.
Pcman80
Üstün
Hocam aldıktan sonra bir de kılıf alın. Kutudan çıkmıyor zorluk yaşatır.Teşekkür ederim hocam.
Benim için malzeme kalitesinin pek bir önemi yok sesi güzel olsun yeter. Kulaklık elime geçtiğimde ilk izlenimimi yazarım umarım mutlu eder.
Kullandığınız ve memnun olduğunuz kılıf varsa linkini atabilir misiniz? Veya önerdiğiniz?Hocam aldıktan sonra bir de kılıf alın. Kutudan çıkmıyor zorluk yaşatır.
Pcman80
Üstün
Valla ben de almadım daha, bakıyorum.Kullandığınız ve memnun olduğunuz kılıf varsa linkini atabilir misiniz? Veya önerdiğiniz?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-