Bütçe
1.000 - 2.000 TL
Ses seviyesi olarak fark var mı? Benim de aklımda Samsung Buds FE vardı fakat bütçemi hem zorluyor hem de o şekil kulaklıkların kulağımda düzgün bir şekilde duracağını pek sanmıyorum. Deneyip beğenmeyip iade etme şansımda yok. Bir de QCY MeloBuds Pro modeli var. Onunda son ses seviyesini kısık bulanlar var. Ve tasarımını pek beğenmedim. Nothing, bass konusunda daha ön planda diyorlar ve dinlediğim şarkılar bass odaklı biraz daha. Benim için yüksek ses seviyesi daha ön planda açıkçası. Eski Redmi kulaklığımda ses sonda iken de dışarıda ses seviyesi yetersiz geliyordu ve bu canımı sıkıyordu. Sizce Nothing Cmf Buds almam doğru bir tercih olur mu?
Nothing'in kulaklıkları genel olarak yüksek sesli. Kısık ses problemi yaşayan görmedim. Tek kriter buysa ve bütçenizde Buds Fe'ye el vermiyorsa alabilirsiniz.

Nothing'in kulaklıkları genel olarak yüksek sesli. Kısık ses problemi yaşayan görmedim. Tek kriter buysa ve bütçenizde Buds FE'ye el vermiyorsa alabilirsiniz.

Yani Melobus Pro'da vardı aklımda ama tasarımdan dolayı bir de şu kısık ses olayından dolayı pek yanaşasım gelmiyor. Deneyip iade etme şansım yok dediğim gibi. Tek kriter yüksek ses değil de Melobuds Pro ile Nothing Cmf Buds arasında fark edilecek kadar ses kalitesi var mı onu sormak istedim açıkçası.

Yani Melobus Pro'da vardı aklımda ama tasarımdan dolayı bir de şu kısık ses olayından dolayı pek yanaşasım gelmiyor. Deneyip iade etme şansım yok dediğim gibi. Tek kriter yüksek ses değil de Melobuds Pro ile Nothing Cmf Buds arasında fark edilecek kadar ses kalitesi var mı onu sormak istedim açıkçası.
Yok. Melobuds Pro ile farkı anlamazsın. Fakat Buds Fe'ye geçsen farkı anlarsın.