Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000-2.000 TL
- Makaleler
- 1
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Normali ile Plus'un arasındaki fark nedir?
- Makaleler
- 1
Sensör, batarya ve switch'i daha iyi.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Tutuş şekli ve el boyunuz da önemli olabilir önermek için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alın geçin çok düşünmeye gerek yok.
Kablolu bu güzel kardeşim
Tutuş şeklim avuç içi sanırım pek bilgisayar kullanmadığımdan artık bilemiyorumTutuş şekli ve el boyunuz da önemli olabilir önermek için.
Bunda kesin karar verdim teşekkür ederim.![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
MCHOSE daha iyidi ama hayırlısı olsun diyelim. Güle güle kullanın.Kablolu bu güzel kardeşim
Tutuş şeklim avuç içi sanırım pek bilgisayar kullanmadığımdan artık bilemiyorum
Bunda kesin karar verdim teşekkür ederim.