Bütçe
1.000-2.000 TL

MKA Enes

Çalışkan
Bütçe 1.000-2.000 TL arası gördüğünüz gibi maksimum 2.000. Aktif olarak Razer DeathAdder Essential kullanıyorum 2 yıldır, hem sıkıldığım için hem de biraz artık içine ettiğim için yeni bir mouse arıyorum.

Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, ara sıra rekabetçi de girerim.

Önceliğim siyah renk ama beyaza da okeyim.

Fiyat olarak da maksimum 2.000 ama 1.500-1.700 falan olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. (MCHOSE A5 Ultra öneriyor çoğu kişi onun harici önerin o da aklımda.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 1.000-2.000 TL arası gördüğünüz gibi maksimum 2.000. Aktif olarak Razer DeathAdder Essential kullanıyorum 2 yıldır, hem sıkıldığım için hem de biraz artık içine ettiğim için yeni bir mouse arıyorum.

Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, ara sıra rekabetçi de girerim.

Önceliğim siyah renk ama beyaza da okeyim.

Fiyat olarak da maksimum 2.000 ama 1.500-1.700 falan olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. (MCHOSE A5 Ultra öneriyor çoğu kişi onun harici önerin o da aklımda.)

Neden herkes bunu öneriyor? Türkiye'de desteği de yok galiba. Sıkıntı olsa ne yapacağız, bilmiyorum, biraz tedirginim o yüzden şahsen.

Sizin dediğiniz model A5 Ultra. O fiyatlara Model O Mat gibi modeller varken A5 Ultra alınabilecek gibi değil. Evet, Türkiye'de destek yok diye biliyorum ben de. Teknik destekli bir model isterseniz Model O Mat bakılabilir.

Sizin dediğiniz model A5 Ultra. O fiyatlara Model O Mat gibi modeller varken A5 Ultra alınabilecek gibi değil. Evet, Türkiye'de destek yok diye biliyorum ben de. Teknik destekli bir model isterseniz Model O Mat bakılabilir.

Desteğini öylesine yazdım kolay kolay hiç iade vs. yapmadığım için gerek duymuyorum genelde desteğe.

Mat derken tam anlayamadım, biraz cahil kaldım o konuya da, hangisi daha iyi yani? Attığınız mı yoksa bu mu?

Desteğini öylesine yazdım kolay kolay hiç iade vs yapmadığım için gerek duymuyorum genelde desteğe, mat derken tam anlayamadım biraz cahil kaldım o konuya da hangisi daha iyi yani attığınız mı yoksa bunu

A5 Ultra, alamıyorsanız Pro Max alın geçin.

Switchleri ayrı kronik, sensörü ayrı leş, kasası ayrı leş. Şöyle kötü fareleri A5 Ultra ile karşılaştırmayın.