HanDreafuLL
Uzman
Merhabalar,
2024 yazından beri Gamepower Kai Titanium kullanıyordum. Bass performansı kötü olsa da ses netliği beni idare ediyordu; ancak son bir haftadır sol taraftan çok rahatsız edici bir dip ses gelmeye başladı. Ben de artık yeni bir kulaklığa geçme vaktinin geldiğini düşündüm.
Araştırmalarım sonucu "Derin Bass" olarak tanıtılan yeni bir model olan QCY HeroaD V200'ü satın aldım; ancak tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne ses ne de bass kalitesi beni zerre tatmin etmedi. Dip sesli Gamepower bile genel kalitede bundan çok daha iyiydi diyebilirim. Ürünü hemen iade ettim ve yeniden arayışa koyuldum. Artık parasının hakkını veren bir şey almak istiyorum.
Aradığım Kriterler:
2024 yazından beri Gamepower Kai Titanium kullanıyordum. Bass performansı kötü olsa da ses netliği beni idare ediyordu; ancak son bir haftadır sol taraftan çok rahatsız edici bir dip ses gelmeye başladı. Ben de artık yeni bir kulaklığa geçme vaktinin geldiğini düşündüm.
Araştırmalarım sonucu "Derin Bass" olarak tanıtılan yeni bir model olan QCY HeroaD V200'ü satın aldım; ancak tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne ses ne de bass kalitesi beni zerre tatmin etmedi. Dip sesli Gamepower bile genel kalitede bundan çok daha iyiydi diyebilirim. Ürünü hemen iade ettim ve yeniden arayışa koyuldum. Artık parasının hakkını veren bir şey almak istiyorum.
Aradığım Kriterler:
- Kullanım Alanı: Yalnızca bilgisayarda; oyun, film ve özellikle bas ağırlıklı müzikler dinlemek için kullanacağım (genel kullanım).
- Ses Profili: Benim için en önemli kriter güçlü, vurucu ve tatmin edici bir bass performansı. Müzik dinlerken o bass'ı gerçekten hissetmek istiyorum.
- Bağlantı: Kablolu olabilir; ancak Bluetooth veya 2.4 GHz Dongle gibi kablosuz özellikleri de varsa harika olur.
- Yazılım/Marka: Yazılımı olmasa da olur. Geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı (kulaklık ve mouse) Gamepower markasından kesinlikle uzak durmak istiyorum.
- 1. Kategori: 1.000 TL - 2.000 TL arası
- 2. Kategori: 2.000 TL - 2.800 TL arası
Son düzenleyen: Moderatör: