1.000-3.000 TL arası grafik çizim tablet önerisi

Teşekkürler hocam maalesef ileride resim ve grafiklik durum hiç olmayacak. Wacom iş görür gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deco 640 çok küçük bir
Hocam o kadar da küçük değil ya. 6 inch. Yani ahım şahım değil tabii ama ben de Deco Mini7 var. Ya keşke daha büyük olsa demedim ben. Bu konudan bağımsız söylüyorum.

Benim de kullanım amacım aynı şekil olacak hocam. Bende s9FE+ alacaktım ve düşündüm bunun bir alternatifi olmalı diye. Wacom modeline sıcağım sanırım medium alacağım.

XP markasınınkini bilmiyorum onu kullanan birine ya da müşteri hizmetlerine sormanda fayda var.

XP Pen tabletlerinin yanına 8 yedek uç koyuyor. Baya götürür. Kendi sitesinde ise 100'lü satıyor keza aynı şekilde.

Hocam iPad tarzı tabletlerde yazı yazmak daha yaygın ama fiyatları malum. Biraz araştırma yaptım bu Wacom modellerini not amaçlı kullanan sayısı azımsanmayacak kadar. İşin aslı test kitabı çözeceğim metinlerin yanlarına 2-3 cümlelik notlar ve matematik işlemleri için kullanacaktım.

Siteden baktım 100 ek uç 700 lira yazıyor, ben Wacom için 100 tanesini AliExpress'ten 80 liraya almıştım. Bu kadar pahalı mı gerçekten XP uçlar? Kutudan bolca çıktığı için gerek duyulmuyor mu yoksa?

Valla pahalı. Hani kendisi satıyor ya, ondan. Wacom'un sitesinde de keza aynı şekilde pahalı. Ben hiç bakmadım AliExpress, Temu falan satılıyor mu diye.

Yani büyük ihtimalle "adam ona buna güvenmez benden alır" diyerek şişiriyorlardır.

Elebaşı Apple.

Son düzenleyen: Moderatör:

OneNote + Wacom one by medium iş görür bayağı. İleride S9 FE ya da çıkarsa S10 FE gibi bir şey alırsan OneNote ile senkronizasyon var notları geçirebiliyorsun. Ben de grafik tabletle soru çözdüm aylarca, bakarsan soru çözüm videolarındaki hocalar da grafik tabletle çözüyor.

3D yazıcı olsa bassak 700 liraya kaç yüz tane basılır acaba, bulmuşken giydirelim kafasında firmalar hep...

Hocam sizin attığınız modeller neden TR'de satılmıyor?

Hocam sizin attığınız modeller neden TR de satılmıyor.

TR'de satılıyor. Globale satıyor keza. HB'de falan yine bulursun ama fiyatları şişirilmiş şekilde. Kendi sitesinde en ucuz. Bölge seçimini Turkey yap, fiyatları TL cinsinden gösterecektir.

Şöyle bir yorum da var:

Ha bu arada, TR'de satılıyor derken yurtdışından gönderiliyor. Ama vergi ödemiyorsun diye biliyorum ondan öyle dedim. Yanlış anlama olmasın.

@Big Boss,

XP Pen ürünleri yok Temu'da falan. Üzdü. Ha başka satıcılar var da aynı fiyat yine. Ha beni çok bağlamaz, 8 uç baya götürür. Baya baya. 2 3 yılda da sanırım 700 TL biriktirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…