1.000-3.000 TL arası grafik çizim tablet önerisi

Evet 1100 tl alıyor sizin attığınız modelden.

@kiyaz, kafan karışmasın diye yazayım. Ben çizim amaçlı baktığım için ve XP Pen Deco Mini7 modelini deneyimlediğim için onları önerdim.

Wacom senin işini görmez demiyorum. Sadece teknik özellik olarak XP daha F/P. Markayı övmek amacım değil, anam babam değil, sadece yanlış algı varsa diye söylüyorum, XP-Pen öyle duyulmamış bir marka değil.

40.000 TL'lik profesyonel ürünleri bile var. Çizim sektöründe öne çıkan markalardan.

Attığım Deco 01 v2 de 10 inch'lik model bu arada. One by Medium gibi. Biri 2K basınç, biri 8K basınç hassasiyeti sunuyor. Fakat konu çizim olmadığı için pek önemli mi bilmiyorum. Ama işte 2 yıl sonra bir hobiye başlayayım dersen orada Wacom işine yarar yine ama 8K hassasiyet de bir artı.

Diğer noktada XP Pen'de tuşlar var özelleştirilebilir. (01 v2'de var da 640'da var mı bilmiyorum.)

Dediğinizi anladım ben hocam anlattıklarınız bana geçti. Yardımınız için teşekkür ederim bu tableti Mac de kullanacağım, bazı kişiler driver olmadan yalan yanlış çalışıyor demiş. Wacom ve XP'nin driverlarını biraz kurcalayıp karar vereceğim.

Rica ederim. Şu şekilde bir yazıları var.

Ayrıca bir Reddit gönderisinde ayrı olarak USB-C to USB-C kablosu alınması önerilmiş.

Hocam Veikk markası nasıldır bilginiz dahilinde mi?

Hocam Wacom medium modelini aldım bu kalemin uçları ne kadar süre gidiyor ortalama. Ve Temu'dan aldığınız uçlar orijinal miydi linkini atabilir misiniz?

Hocam Wacom medium modelini aldım bu kalemin uçları ne kadar süre gidiyor ortalama. Ve Temu'dan aldığınız uçlar orijinal miydi linkini atabilir misiniz?

70,32TL | Wacom 471,671,472,672 için yedek hazretleri, Intuos CTH-490/690, CTL-490/690/4100WL/6100WL, Intuos 4 / 5 / Pro, bambu, Cintiq

Bu 50'li fakat kendin arama yaparak yeni kullanıcı hesabın da varsa 100'lüsünü daha iyi fırsatlarla bulabilirsin. Günde 10 saat civarı kullandım 3 ayda uç iyice yıprandı kullanımı zorlaştı, kullanım süresine göre değişiyor tabii.

Bu uçlar orijinal mi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…