TR'de satılıyor. Globale satıyor keza. HB'de falan yine bulursun ama fiyatları şişirilmiş şekilde. Kendi sitesinde en ucuz. Bölge seçimini Turkey yap, fiyatları TL cinsinden gösterecektir.

Şöyle bir yorum da var:

Eki Görüntüle 102652

Ha bu arada, TR'de satılıyor derken yurtdışından gönderiliyor. Ama vergi ödemiyorsun diye biliyorum ondan öyle dedim. Yanlış anlama olmasın.

@Big Boss,

XP Pen ürünleri yok Temu'da falan. Üzdü. Ha başka satıcılar var da aynı fiyat yine. Ha beni çok bağlamaz, 8 uç baya götürür. Baya baya. 2 3 yılda da sanırım 700 TL biriktirilir :D
Evet 1100 tl alıyor sizin attığınız modelden.

@kiyaz, kafan karışmasın diye yazayım. Ben çizim amaçlı baktığım için ve XP Pen Deco Mini7 modelini deneyimlediğim için onları önerdim.

Wacom senin işini görmez demiyorum. Sadece teknik özellik olarak XP daha F/P. Markayı övmek amacım değil, anam babam değil, sadece yanlış algı varsa diye söylüyorum, XP-Pen öyle duyulmamış bir marka değil.

40.000 TL'lik profesyonel ürünleri bile var. Çizim sektöründe öne çıkan markalardan.

Attığım Deco 01 v2 de 10 inch'lik model bu arada. One by Medium gibi. Biri 2K basınç, biri 8K basınç hassasiyeti sunuyor. Fakat konu çizim olmadığı için pek önemli mi bilmiyorum. Ama işte 2 yıl sonra bir hobiye başlayayım dersen orada Wacom işine yarar yine ama 8K hassasiyet de bir artı.

Diğer noktada XP Pen'de tuşlar var özelleştirilebilir. (01 v2'de var da 640'da var mı bilmiyorum.)

@kiyaz, kafan karışmasın diye yazayım. Ben çizim amaçlı baktığım için ve XP pen deco mini7 modelini deneyimlediğim için onları önerdim.

Wacom senin işini görmez demiyorum. Sadece teknik özellik olarak XP daha F/P. Markayı övmek amacım değil, anam babam değil, sadece yanlış algı varsa diye söylüyorum, XP-Pen öyle duyulmamış bir marka değil.

40.000 TL'lik profesyonel ürünleri bile var. Çizim sektöründe öne çıkan markalardan.

Attığım deco 01 V2 de 10 Inch'lik model bu arada. One by medium gibi. Biri 2K basınç, biri 8K basınç hassasiyeti sunuyor. Fakat konu çizim olmadığı için pek önemli mi bilmiyorum. Ama işte 2 yıl sonra bir hobiye başlayayım dersen orada Wacom işine yarar yine ama 8K hassasiyet de bir artı.

Diğer noktada XP Pen'de tuşlar var özelleştirilebilir. (01 v2'de var da 640'da var mı bilmiyorum.)

Dediğinizi anladım ben hocam anlattıklarınız bana geçti. Yardımınız için teşekkür ederim bu tableti Mac de kullanacağım, bazı kişiler driver olmadan yalan yanlış çalışıyor demiş. Wacom ve XP'nin driverlarını biraz kurcalayıp karar vereceğim.

Dediğinizi anladım ben hocam anlattıklarınız bana geçti. Yardımınız için teşekkür ederim bu tableti Mac de kullanacağım, bazı kişiler driver olmadan yalan yanlış çalışıyor demiş. Wacom ve XP'nin driverlarını biraz kurcalayıp karar vereceğim.

Rica ederim. Şu şekilde bir yazıları var.

Ayrıca bir Reddit gönderisinde ayrı olarak USB-C to USB-C kablosu alınması önerilmiş.

Rica ederim. Şu şekilde bir yazıları var.

Ayrıca bir Reddit gönderisinde ayrı olarak USB-C to USB-C kablosu alınması önerilmiş.

Hocam Veikk markası nasıldır bilginiz dahilinde mi?

Bende attığım modelden var ve 2000 liraya almıştım hiç zam gelmemiş 1 yıldır. O zamanlar YKS hazırlık planım vardı ve kitap almak yerine akıllı tahta uygulamalarından bu tabletle çözdüm soruları, sağlam faydası dokundu. Kağıt hisli hoş bir dokusu var ve boyutu yeterince büyük. Daha küçük bir şey almak istemem şimdi olsa. Yazılımı da var kalemdeki tuşlara başka tuşlar atamak istersen diye, CTRL + a ve del tuşları gibi. Kağıt hisli yüzey olduğu için sürtünme var ve kalem ucu zamanla aşınıyor, kutudan 3 adet yedek uç çıkıyor, gerisini Temu'dan falan getirtebilirsin 100'lü paket almıştım ben. Wacom olunca yaygın bir firma olduğu için yedek ucunu ucuza bulmak kolay fakat XP markasınınkini bilmiyorum onu kullanan birine ya da müşteri hizmetlerine sormanda fayda var.

Bütçe dahilindeyken alınası bir model, bunu aylarca kullandıktan sonra S9 FE ekranı ve S Pen dandik geldi alışamadım, en son kağıt hisli ekran koruyucu ve titanyum kalem ucu taktım şimdi o tanıdık hoş hissiyatı alabiliyorum Wacom olandan aldığım. Firmanın profesyonel ürünleriyle bunun farkı ise sadece temel özellikler olması, kendi ekranı yok daha pahalı modellerdeki gibi. Monitöre bakarak bunun nereye denk geldiğine alışıp kaleme bakmadan kullanılıyor. Ekranlı olandan daha hoş bir deneyim bence, S9 FE'deki deneyime dayanarak söylüyorum.

PDF soru çözümü için de OneNote öneririm çizgileri falan otomatik düzeltme özelliği olduğu için.

Hocam Wacom medium modelini aldım bu kalemin uçları ne kadar süre gidiyor ortalama. Ve Temu'dan aldığınız uçlar orijinal miydi linkini atabilir misiniz?

Hocam Wacom medium modelini aldım bu kalemin uçları ne kadar süre gidiyor ortalama. Ve Temu'dan aldığınız uçlar orijinal miydi linkini atabilir misiniz?

70,32TL | Wacom 471,671,472,672 için yedek hazretleri, Intuos CTH-490/690, CTL-490/690/4100WL/6100WL, Intuos 4 / 5 / Pro, bambu, Cintiq

Bu 50'li fakat kendin arama yaparak yeni kullanıcı hesabın da varsa 100'lüsünü daha iyi fırsatlarla bulabilirsin. Günde 10 saat civarı kullandım 3 ayda uç iyice yıprandı kullanımı zorlaştı, kullanım süresine göre değişiyor tabii.

70, 32TL | Wacom 471, 671, 472, 672 için yedek hazretleri, ıntuos CTH-490/690, CTL-490/690/4100WL/6100WL, ıntuos 4 / 5 / Pro, bambu, cintiq.

Bu 50'li fakat kendin arama yaparak yeni kullanıcı hesabın da varsa 100'lüsünü daha iyi fırsatlarla bulabilirsin. Günde 10 saat civarı kullandım 3 ayda uç iyice yıprandı kullanımı zorlaştı, kullanım süresine göre değişiyor tabii.

Bu uçlar orijinal mi hocam.