Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
QetLuin
Uzman
FPS oyunları oynarım, bütçemi aşabilirim, bildiğiniz modelleri önerebilir misiniz?
Vxe r1.
Eğer indirimlerle uğraşabilirim derseniz bu cihaz (Helios 2) İyzico ve Parolapara indirimleriyle 1100TL civarına geliyor. Alınabilir. Claw tutuş şekli için uygun.
wraithesports.com
İndirimlerle uğraşmam derseniz bütçenize göre bu var ama Helios 2'nin yanında sönük kalıyor açıkçası.
Ayrıyeten listeye sarı siteden kapalı kutu Ajazz AJ159 Pro eklenebilir.
Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
R1 modeli MCU olarak pek iyi değil bence. Tercih edip etmemek size kalmış.
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ayrıyeten listeye sarı siteden kapalı kutu Ajazz AJ159 Pro eklenebilir.
Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
R1 modeli MCU olarak pek iyi değil bence. Tercih edip etmemek size kalmış.
QetLuin
Uzman
R1 modeli mcu olarak pek iyi değil bence. Tercih edip etmemek size kalmış.
Beken MCU'sunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Evet Nordic 52840 varken kötü ama piyasasındaki çoğu MCU'dan iyi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki kötü denmeyebilir ama çok iyi bir MCU da sayılmaz. Mesela Helios 2'de bulunan CompX CX52850 her türlü daha iyi bir MCU, bazı üst düzey mouselerde de kullanılmış bir MCU. Nordic ile Beken kıyaslanmaz bile zaten.Beken MCU'sunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Evet Nordic 52840 varken kötü ama piyasasındaki çoğu MCU'dan iyi.
Aslında benim iyi değil deme sebebim Beken'in genel olarak pek iyi bir itibarı olmaması. Belki R1'de kullanılan Beken fena olmayabilir ama Beken MCU'ların genel vukuatlarını göze alınca bana şahsen pek iyi gelmiyor.
QetLuin
Uzman
Belki kötü denmeyebilir ama çok iyi bir mcu da sayılmaz. Mesela Helios 2'de bulunan compx CX52850 her türlü daha iyi bir mcu, bazı üst düzey mouselerde de kullanılmış bir mcu. Nordic ile beken kıyaslanmaz bile zaten.
Aslında benim iyi değil deme sebebim Beken'in genel olarak pek iyi bir itibarı olmaması. Belki r1'de kullanılan beken fena olmayabilir ama beken mcu'ların vukuatlarını göze alınca bana göre şahsen pek iyi gelmiyor.
Siz de haklısınız ama fiyatı göz önünde bulundurmak lazım, aşabilirim demiş ama ben 800 TL aşabileceğini düşünmüyorum. Hocam az daha aşarım derseniz en iyisi bunu alın https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Siyah
Son düzenleyen: Moderatör: