1.000 TL bütçe ile Rampage marka klavye alınır mı?

Bütçe
1.000 TL

Wartz 4

Üstün
Makaleler
5
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Rampage yine kalitelidir ama aynı zamanda kalitesizdir. Almalı mıyım yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gecmiste iki farkli beyaz mekanik klavyelerini kullandim. Ikisi de saglam ve kaliteliydi. En son duvara firlatmam sonucunda kirildilar. Yani o gune kadar OW2 oynarken ya da birine ofkeliyken gecirdigim butun krizleri basariyla atlattilar.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Rampage yine kalitelidir ama aynı zamanda kalitesizdir. Almalı mıyım yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim?

Bu bütçede Havit var ona da bakabilirsin. 1000 civarına olan klavyelerin geneli fason olduğundab marka çok fark etmez.

Bende Rampage rapido var uzun bir süre kullandım tavsiye ederim. Şu an Logitech G412 TKL SE kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…