Bütçe
2000

Muse

Uzman
Herkese selam. Forumdaki genel görüşü biliyorum. Rampage klavye önerilmiyor ancak benim de bütçem pek yok. En fazla 2.000 TL çıkabilirim. Daha önce Rampage klavye almıştım. 1-2 yıl içinde en çok bastığım tuşların boyası silinmeye başlamıştı. O klavye bozulmadı ama ben temizlerken tuşlarını kaybettim ve rafa kaldırdım o klavyeyi. Sonra idareten yine Rampage klavye aldım en düşük modelini. Ne bozuldu ne boyası attı. Hala kullanıyorum. Ama ben blue switch tuş, RGB ışık ve normal boyutta klavye istiyorum. Birkaç model baktım bunlar alınır mı?

Hotswappable olmadıkları sürece Rampage'e elimi bile sürmem, alınmaz bu ürünler.

Herkese selam. Forumdaki genel görüşü biliyorum. Rampage klavye önerilmiyor ancak benim de bütçem pek yok. En fazla 2.000 TL çıkabilirim. Daha önce Rampage klavye almıştım. 1-2 yıl içinde en çok bastığım tuşların boyası silinmeye başlamıştı. O klavye bozulmadı ama ben temizlerken tuşlarını kaybettim ve rafa kaldırdım o klavyeyi. Sonra idareten yine Rampage klavye aldım en düşük modelini. Ne bozuldu ne boyası attı. Hala kullanıyorum. Ama ben blue switch tuş, RGB ışık ve normal boyutta klavye istiyorum. Birkaç model baktım bunlar alınır mı?

Rampage'in selamı bile alınmaz.

Herkese selam. Forumdaki genel görüşü biliyorum. Rampage klavye önerilmiyor ancak benim de bütçem pek yok. En fazla 2.000 TL çıkabilirim. Daha önce Rampage klavye almıştım. 1-2 yıl içinde en çok bastığım tuşların boyası silinmeye başlamıştı. O klavye bozulmadı ama ben temizlerken tuşlarını kaybettim ve rafa kaldırdım o klavyeyi. Sonra idareten yine Rampage klavye aldım en düşük modelini. Ne bozuldu ne boyası attı. Hala kullanıyorum. Ama ben blue Switch tuş, RGB ışık ve normal boyutta klavye istiyorum. Birkaç model baktım bunlar alınır mı?

https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he?variant=41987952083053 bu ürün daha iyi bu fiyata bilmiyorum daha F/P çıkar mı?

Bu da kötü hocam abs malzeme kullanıyor. Apex 9 mini için 4+4 Ironwolf ve mad68 he takası çok mantıklı geldiğinden takasla geçtim fakat mcu berbat. Bazen bilgisayara kendi kablosuyla bağlanmayı kabul etmiyor farklı kablo takınca da o kabloyu bir süre sonra kabul etmeyip kendi kablosuna geçiyorum tekrar (bu başka bilgisayarda da oluyor) oyunun ortasında saniyelik git gel falan yapıyor başka bir mad60 kullanan arkadaşımda bu sorundan muzdarip ve klavyeyi tak çıkar yapmadığın sürece sorun çıkarmıyor yaptığın an sapıtıyor.