Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
T60'a para verilmez.
- Makaleler
- 1
Buram buram Çin plastiği kokusu aldım isimden. Alınmaz.
Ben seneler önce Sarftech satıcısından beyaz modelini aldım, RGB çıktı. Almadan önce satıcıya sorabiliyorsun, ben öyle yapmıştım ve RGB demişti. Ondan sonra aldım.
Bu arada baktım da şu an 700-800 TL olmuş, bu parayı hak edecek bir klavye değil bence. Ben şekil şemal için 600 TL'ye almıştım, hâlâ da severim ama sadece görünüşü güzel o kadar. Teknik olarak çok kötü. Aldıktan 1 hafta sonra falan Caps Lock tuşunda algılamama sorunu başladı. Şu an bir sorun yok ama ara sıra oluyordu, çıkartıp takınca düzeliyordu. İşin özü kalitesiz ürün. Switchleri de dandik.
Bu arada baktım da şu an 700-800 TL olmuş, bu parayı hak edecek bir klavye değil bence. Ben şekil şemal için 600 TL'ye almıştım, hâlâ da severim ama sadece görünüşü güzel o kadar. Teknik olarak çok kötü. Aldıktan 1 hafta sonra falan Caps Lock tuşunda algılamama sorunu başladı. Şu an bir sorun yok ama ara sıra oluyordu, çıkartıp takınca düzeliyordu. İşin özü kalitesiz ürün. Switchleri de dandik.
Ben seneler önce sarftech satıcısından beyaz modelini aldım, RGB çıktı. Almadan önce satıcıya sorabiliyorsun, ben öyle yapmıştım ve RGB demişti. Ondan sonra aldım.
Buram buram Çin plastiği kokusu aldım isimden. Alınmaz.
1.000 TL bütçeye temiz olmak ve Ankara Keçiören içinde olmak şartıyla ikinci el veya sıfır ne önerirsiniz?
- Makaleler
- 1
Bütçe ne kadar çıkar?1.000 TL bütçeye temiz olmak ve Ankara Keçiören içinde olmak şartıyla ikinci el veya sıfır ne önerirsiniz?
Çıkmaz öğrenciyim
Ama kaliteli ve guzel olursa 1 hafta aç kalarak 300 TL çıkarım.
- Makaleler
- 1
O zaman gerek yok sıfır bakmaya klavye için açlıktan ölmeye değmezÇıkmaz öğrenciyim
Ama kaliteli ve guzel olursa 1 hafta aç kalarak 300 TL çıkarım.
Bulamadım başka güzel klavye segment bilgisayar kaynıyor. En azından marka klavye. Daha iyi önerilerde gelebilir.
O zaman gerek yok sıfır bakmaya klavye için açlıktan ölmeye değmez.
Bulamadım başka güzel klavye segment bilgisayar kaynıyor. En azından marka klavye. Daha iyi önerilerde gelebilir.
https://shbd.io/s/VX9m1hrZ bu ilandaki Logitech klavye alinir mi?
- Makaleler
- 1
https://shbd.io/s/VX9m1hrZ bu ilandaki Logitech klavye alınır mı?
Tuş basmama sorunu var mış.
Marka isterseniz buna bakabilirsiniz.