Bütçe
1.000 TL

BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Evet, başlıkta yazdığı gibi T60 RGB arıyorum. Piyasada harici gibi denilip rainbow çıkanlar var. Eğer siz aldıysanız ve RGB çıktıysa nereden aldığınızı atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben seneler önce Sarftech satıcısından beyaz modelini aldım, RGB çıktı. Almadan önce satıcıya sorabiliyorsun, ben öyle yapmıştım ve RGB demişti. Ondan sonra aldım.

Bu arada baktım da şu an 700-800 TL olmuş, bu parayı hak edecek bir klavye değil bence. Ben şekil şemal için 600 TL'ye almıştım, hâlâ da severim ama sadece görünüşü güzel o kadar. Teknik olarak çok kötü. Aldıktan 1 hafta sonra falan Caps Lock tuşunda algılamama sorunu başladı. Şu an bir sorun yok ama ara sıra oluyordu, çıkartıp takınca düzeliyordu. İşin özü kalitesiz ürün. Switchleri de dandik.

Ben seneler önce sarftech satıcısından beyaz modelini aldım, RGB çıktı. Almadan önce satıcıya sorabiliyorsun, ben öyle yapmıştım ve RGB demişti. Ondan sonra aldım.

Bu arada baktım da şu an 700-800 TL olmuş, bu parayı hak edecek bir klavye değil bence. Ben şekil şemal için 600 TL'ye almıştım, hâlâ da severim ama sadece görünüşü güzel o kadar. Teknik olarak çok kötü. Aldıktan 1 hafta sonra falan Caps Lock tuşunda algılamama sorunu başladı. Şu an bir sorun yok ama ara sıra oluyordu, çıkartıp takınca düzeliyordu. İşin özü kalitesiz ürün. Switchleri de dandik.

Buram buram Çin plastiği kokusu aldım isimden. Alınmaz.

1.000 TL bütçeye temiz olmak ve Ankara Keçiören içinde olmak şartıyla ikinci el veya sıfır ne önerirsiniz?