Bütçe
500-1.000 TL

creazy

Başarılı
Merhabalar,
Otobüste müzik dinlemek için bu kulaklığı buldum. Sizce alınır mı? Normalde bütçem 500-1000 TL arası. Bunu da alabilirim ama çok sık otobüse binmediğim için biraz kararsız kaldım.
Eğer 500-1.000 TL aralığında, sadece müzik dinlemek için F/P bir kablosuz kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım. Kulak içi olması da benim için sorun değil, fark etmez.
Saygılar, teşekkürler.

Trendyol Plus ile kargo parasi odemeden bunu alabilirsin. CMF Buds 2a'ya cikilmadigi surece bu aralikta fiyatini hak eden urunlerden biri.

Bu da Amazon linki.

Trendyol Plus ile kargo parasi odemeden bunu alabilirsin. CMF Buds 2a'ya cikilmadigi surece bu aralikta fiyatini hak eden urunlerden biri.

Bu da Amazon linki.
Fiyatı baya uygun görünüyor. Sizce pişman eder mi? Aslında çok üst düzey bir kalite beklentim yok; düzgün bir ses versin, müzik dinletmesi yeterli. Bu yüzden almayı düşünüyorum. Zahmet olmazsa biraz daha kapsamlı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, saygılar.

Bu da Amazon linki.
Hangi platformdan almamı önerirsiniz? Trendyol Plus ne kadar?

Saygılar.

Fiyatı baya uygun görünüyor. Sizce pişman eder mi? Aslında çok üst düzey bir kalite beklentim yok; düzgün bir ses versin, müzik dinletmesi yeterli. Bu yüzden almayı düşünüyorum. Zahmet olmazsa biraz daha kapsamlı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, saygılar.
Bu fiyat araliginda bulunan Bluetooth kulakliklar ses kalitesi ve driver acisindan benzer performans sunuyor. ANC olmadigi icin fiyati uygun. Tercih edilebilir. ANC olsun diyorsan bunu oneririm. Yine QCY.

Bu fiyat araliginda bulunan Bluetooth kulakliklar ses kalitesi ve driver acisindan benzer performans sunuyor. ANC olmadigi icin fiyati uygun. Tercih edilebilir. ANC olsun diyorsan bunu oneririm. Yine QCY.
ANC olmasına gerek var mı? Sadece müzik vb. falan dinleyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben kullanmiyorum ama cogu kisi seviyor bu ozelligi. Disaridaki gurultuleri ucundan da olsa kesiyor. Gerek yok diyorsan 500 TL olan da memnun edecektir.
Yani her gün binmiyorum. Otobüse ara sıra biniyorum. Zaten bineceğim zaman kullanırım, bilemedim. Kararsızım açıkçası.

Neyse kendimce karar vereceğim. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Saygılar, teşekkürler.

İyi Sosyaller.

Yani her gün binmiyorum. Otobüse ara sıra biniyorum. Zaten bineceğim zaman kullanırım, bilemedim. Kararsızım açıkçası.

Neyse kendimce karar vereceğim. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Saygılar, teşekkürler.

İyi Sosyaller.
Rica ederim. Seciminde bol sans. Iki urun de iyi bence. Iyi sosyaller.

Merhaba,
Otobüste müzik dinlemek için bu kulaklığı buldum. Sizce alınır mı? Normalde bütçem 500-1.000 TL arası. Bunu da alabilirim ama çok sık otobüse binmediğim için biraz kararsız kaldım.
Eğer 500-1.000 TL aralığında, sadece müzik dinlemek için F/P bir kablosuz kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım. Kulak içi olması da benim için sorun değil, fark etmez.
Saygılar, teşekkürler.

Alınabilir.