Bütçe
1.000 TL
Onun yerine 350tl daha koy vg07f al hem sıfır, (Bahsettiğin linkte outlet yazıyor.) hem ARGB hem de mesh. Kasa boyutu fena değil ama yine de kontrol et malzemelerin sığacak mı diye.

Onun yerine 350tl daha koy vg07f al hem sıfır, (Bahsettiğin linkte outlet yazıyor.) hem ARGB hem de mesh. Kasa boyutu fena değil ama yine de kontrol et malzemelerin sığacak mı diye.
Sorun şurada tasarımı çok kötü. Yeni bir sistem diziyorum. Bu sebeple buna göre malzemeler gerekiyor. Sade, siyah bir kasa lazım. Vento yazısı çok bozuyor bu durumu.

Onun yerine 350tl daha koy vg07f al hem sıfır, (Bahsettiğin linkte outlet yazıyor.)
Outlet ürün teşhir ürünü demek. Sıfırdan çok farkı olur mu ki?

Sorun şurada tasarımı çok kötü. Yeni bir sistem diziyorum. Bu sebeple buna göre malzemeler gerekiyor. Sade, siyah bir kasa lazım. Vento yazısı çok bozuyor bu durumu.

Outlet ile teşhir farklı şeyler hocam. Outlet alınıp iade edilen ürünlere deniyor, teşhir ise sergilenen ürünlere. Ayrıca ne yaparsan yap mesh olmayan kasa alma bence, zamanında çok çektim.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Dark kasanın önü baya berbat görünüyor, 2017ye ışınladı beni. Attığım kasa hem mesh hem f/p dört dörtlük diyemem ama bundan iyi olduğu kesin. Ayrıca açıklamada çizikler olduğu yazıyor, zaten satıcı teknobiyotik elden almayacaksan ürün kadar kargo parası vereceksin diğerinin kargosu ücretsiz diye biliyorum. Mesh kasa almanda fayda var yine de tercih senin videosunu izle öyle karar ver.

Yukarıdaki arkadaşın dediğini alırsan gerekmeyecek aslında. Ben beğendim şahsen onu.
Masa düzenim gotik tarzda olduğu için ona göre kasa arıyorum. Mouse'a 5k gidicek, kulaklığa 2k gidecek bi de üstüne gamepad ve kasa malzemeleri var. Ondan kasaya çok para harcamak istemiyorum.

Ek: Kasanın önünde logo olmasını istemiyorum özellikle. Sizce aşağıdaki model nasıl?

Son düzenleme: