Bütçe
500-1.000 TL

yidobey

Çalışkan
Merhaba, laptopumu MSI 242F monitörüme bağlamak istiyorum fakat kutudan çıkan HDMI kablo maksimum 60 Hz destekliyor. 165-200 Hz almak için nasıl bir kablo almam gerek, yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak, laptopumda DisplayPort yok, sadece HDMI girişi var.

Merhaba, laptopumu MSI 242F monitörüme bağlamak istiyorum fakat kutudan çıkan HDMI kablo maksimum 60 Hz destekliyor. 165-200 Hz almak için nasıl bir kablo almam gerek, yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak, laptopumda DisplayPort yok, sadece HDMI girişi var.

HDMI kablolar 144 Hz'ye kadar destekliyor genelde üstü DP kablosu gerekiyor.

HDMI kablolar 144 Hz'ye kadar destekliyor genelde üstü DP kablosu gerekiyor.

Kaliteli bir HDMI gerekiyor üstüne 2.1 2.0 nesil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutudan çıkan kablonun 60Hz desteklemesi imkansız en kötüsü (HDMI 1.4) bile 120Hz destekliyor. Ayrıca ekran kartın ne? Başka PC ya da başka monitörde dene o kabloyu sorun başka bir şeyde olabilir?

Kutudan çıkan kablonun 60Hz desteklemesi imkansız en kötüsü (HDMI 1.4) bile 120Hz destekliyor. Ayrıca ekran kartın ne? Başka PC ya da başka monitörde dene o kabloyu sorun başka bir şeyde olabilir?

Evet, benim aptallığımmış; ayarlardan ekran seçiminde laptop ekranını seçmişim. Bazen kurcalamak gerekiyor işte. Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler, bir problem kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör: