Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 605 Beğeniler 343 Yer Başkent Bugün 13:31 #11 Lorien dedi: Kablosuz olarak ne önerirsiniz? Çok beklentim yok zaten bozulmasın ve normal ses versin yeter. Profesyonel oyuncu veya müzisyen falan değilim. 500 liralık Rampage kulaklık kadar düzgün iş çıkarsın yeter bana. 1500 liranın üstüne çıkamam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok.
Lorien dedi: Kablosuz olarak ne önerirsiniz? Çok beklentim yok zaten bozulmasın ve normal ses versin yeter. Profesyonel oyuncu veya müzisyen falan değilim. 500 liralık Rampage kulaklık kadar düzgün iş çıkarsın yeter bana. 1500 liranın üstüne çıkamam. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.523 Çözümler 2 Beğeniler 4.795 Yer Kaer Morhen Bugün 14:07 #12 Unlishimaide dedi: Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum.
Unlishimaide dedi: Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum.
Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 605 Beğeniler 343 Yer Başkent Bugün 14:16 #13 Lorien dedi: Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bakabilirsin konuya.
Lorien dedi: Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bakabilirsin konuya.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.523 Çözümler 2 Beğeniler 4.795 Yer Kaer Morhen Bugün 14:43 #14 Unlishimaide dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bakabilirsin konuya. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur.
Unlishimaide dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bakabilirsin konuya. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur.
Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 605 Beğeniler 343 Yer Başkent 38 dakika önce #15 Lorien dedi: Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başka bildiğim model yok IEM harici.
Lorien dedi: Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başka bildiğim model yok IEM harici.
TANTUNICIK Becerikli Rezonans Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 822 Beğeniler 411 34 dakika önce #16 Lorien dedi: Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa FUXI-H3 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçe için kablosuz istemek maalesef zor hocam, aldığınız modelin hemen bozulması çok olası, anlamı yok.
Lorien dedi: Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa FUXI-H3 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O bütçe için kablosuz istemek maalesef zor hocam, aldığınız modelin hemen bozulması çok olası, anlamı yok.