Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok.Kablosuz olarak ne önerirsiniz? Çok beklentim yok zaten bozulmasın ve normal ses versin yeter. Profesyonel oyuncu veya müzisyen falan değilim. 500 liralık Rampage kulaklık kadar düzgün iş çıkarsın yeter bana. 1500 liranın üstüne çıkamam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum.Bu bütçede attığımız kabloludan daha iyisi yok hocam. Kablosuz olarak da elle tutulur bir şey yok.
Bakabilirsin konuya.Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa Fuxi-H3 almayı düşünüyorum.
Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur.Bakabilirsin konuya.
Başka bildiğim model yok IEM harici.Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur.
Kablosuz alacağım. Başka öneri yoksa FUXI-H3 almayı düşünüyorum.
O bütçe için kablosuz istemek maalesef zor hocam, aldığınız modelin hemen bozulması çok olası, anlamı yok.
Param Güvende ile ikinci el öneriniz var mı? Taksitle alamayacağım için maksimum 1000-1100 TL olursa iyi olur.O bütçe için kablosuz istemek maalesef zor hocam, aldığınız modelin hemen bozulması çok olası, anlamı yok.