Bütçe
1.000 TL
Yer
Kaer Morhen
Mümkünse 1.000 TL civarı olsun. Maksimum bütçem 1.400-1.500 TL. 1.500 TL'nin üstüne 100 TL çıkamam. Şu aşağıdakileri düşünüyorum.

Kanka, bu bütçede bence oyun oynayacaksan kablolu IEM (Moondrop Chu II öneririm) al. Bunların sesleri acayip kötü oluyor genelde, 1500 TL'ye alacağın IEM 5-6k bütçedeki kulak üstü "gaming" diye satılan kulaklıklardan bile 10 kat daha iyi oluyor ama tabii yine de sana kalmış, kendi deneyimlerimi anlattım.

Mümkünse 1.000 TL civarı olsun. Maksimum bütçem 1.400-1.500 TL. 1.500 TL'nin üstüne 100 TL çıkamam. Şu aşağıdakileri düşünüyorum.

Şuna bak hocam F/P olarak.

Şuna bak hocam F/P olarak.
Kablosuz istemiştim.

Kablosuz istedim hocam.

Kanka, bu bütçede bence oyun oynayacaksan kablolu IEM (Moondrop Chu II öneririm) al. Bunların sesleri acayip kötü oluyor genelde, 1500 TL'ye alacağın IEM 5-6k bütçedeki kulak üstü "gaming" diye satılan kulaklıklardan bile 10 kat daha iyi oluyor ama tabii yine de sana kalmış, kendi deneyimlerimi anlattım.
Profesyonel oyuncu değilim eğlencesine oynuyorum. 300 liralık kulaklıkla oynuyorum 3 senedir. Ses kasayım yeter.

Bu bütçede kablosuz kulaklık alınmaz. Hepsinin ya bir kroniği var ya da sesleri ve mikrofon kaliteleri rezalet. Kablosuz istiyorsan minimum Huaxu al.

Hocam 3 yıldır Rampage kulaklık kullanıyorum ve bana yetiyor. Bundan da beter değillerdir herhalde?
1781257486624.webp

Yeter ya da beter demiyorum. Kablosuz kalite standartlarını çoğu karşılamıyor ve bunun yüzünden hızlı bozulma, cızırtı, bağlantı kopma gibi sorunlar yaşanabiliyor kısa sürede.
Kablosuz olarak ne önerirsiniz? Çok beklentim yok zaten bozulmasın ve normal ses versin yeter. Profesyonel oyuncu veya müzisyen falan değilim. 500 liralık Rampage kulaklık kadar düzgün iş çıkarsın yeter bana. 1500 liranın üstüne çıkamam.