Onu da bilmiyorum da, arkadaşımla geçen Dead Island 2 adında bir oyuna bakmıştık. Bir bak istersen, yorumları güzeldi.Palworld'a kalıcı oynanır diyorlar, o yüzden ilgimi çekti fakat solo sarmıyormuş sanırım. Snowrunner nasıldır sizce, bilginiz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
016 6
Uzman
Evet bu güzel duruyor, fiyatı da uygunmuş 3.74 dolar. 5 dolarlık cüzdan kodu ile alabiliyorum.Onu da bilmiyorum da, arkadaşımla geçen Dead Island 2 adında bir oyuna bakmıştık. Bir bak istersen, yorumları güzeldi.
@016 Snowrunner'a baktım şimdi de, bu oyunlar direksiyon oyunu. Direksiyon yoksa çok saracağını düşünmüyorum. Direksiyonun ayrı bir zevki var.
@016 Dead Island 2 için grafikleri fulleyip oyna diyorlar.
Bir bak istersen, olmadı iade edersin, Çoğunlukla olumlu yorum bırakmışlar.Evet bu güzel duruyor, fiyatı da uygunmuş 3.74 dolar. 5 dolarlık cüzdan kodu ile alabiliyorum.
@016 Dead Island 2 için grafikleri fulleyip oyna diyorlar.

Portal 2 az oynamışsın, bence onu bitir. Güzel oyundu, hatta bitirdikten sonra da atölye haritaları var, onları da tavsiye ederim. Oynama sürem bayağı uzamıştı onlarla.
Oxygen Not Included da aynı şekilde, öğrenmesi zor ama bir o kadar da eğlenceli bence.
Ayrıca Epic Games'de yaz indirimleri var, kesinlikle göz atmanı öneririm oraya da.
Oxygen Not Included da aynı şekilde, öğrenmesi zor ama bir o kadar da eğlenceli bence.
Ayrıca Epic Games'de yaz indirimleri var, kesinlikle göz atmanı öneririm oraya da.
016 6
Uzman
Epic Games üzerinde kartım geçmediği alamıyorum maalesef, razer gold ile alınıyordu onu da kaldırmışlar. Portal 2 çok ilgimi çekmemişti, oxygen not included'da bi hevesle almıştım fakat anlamamıştım ne yapacağımı.Portal 2 az oynamışsın, bence onu bitir. Güzel oyundu, hatta bitirdikten sonra da atölye haritaları var, onları da tavsiye ederim. Oynama sürem bayağı uzamıştı onlarla.
Direksiyon keşke olsa ya, alma planım vardı da ehliyete yazılınca para kalmadı
Oxygen Not Included'da bir hevesle almıştım fakat anlamamıştım ne yapacağımı.
Türkçe yama ile oyna, daha kolay olur o zaman, çünkü çok fazla oyun içinde Wiki'ye bakmak gerekebiliyor. Kütüphane gibi okuyorsun, her şeyi anlamak için. Ayrıca koloni son nefesini verene kadar oyna, her seferinde yeni şey öğrenirsin.
Palworld ilk çıktığında Game Pass üzerinden denemiştim fakat oyunu anlamayıp silmiştim, şu an satın alsam direkt olarak sarar mı acaba?
Sarar, şu an oyundan bug vs kalmadı neredeyse. Bence en güzel survivor türü, Palworld gibi olan. Yüzlerce saat Ark: EVO oynadım ve ondan daha iyi, modsuz şekilde tavsiye ederim. Ama ilk 5 saat yorar. İlk save için aldığın ürünlerin çarpanlarını arttır, iki katı yap; daha hızlı geliş mekanikleri çözersin.
Yeni konular
-
-
-
Windows 10'da Update kısmındaki Windows 11 Banner'ı nasıl kaldırılır?
- EkmekArasiSSD
-
-
-
-
-
-
Samsung Galaxy S23 Ultra'dan Galaxy S26 Ultra'ya geçilir mi?
- Hamza Ensar Sağlam