Project Zomboid. Eneba'dan Steam gift olarak 200 tl civarına satılıyordu en son. Oyunda 150 saati devirdim daha yeni yeni öğreniyorum diyebilirim. Eğer sabırlı biriysen mükemmel oyun. Gördüğüm her oyun öneri konusunda bunu yazmaya niyet ettim.

Project Zomboid. Eneba'dan Steam gift olarak 200 TL civarına satılıyordu en son. Oyunda 150 saati devirdim daha yeni yeni öğreniyorum diyebilirim. Eğer sabırlı biriysen mükemmel oyun. Gördüğüm her oyun öneri konusunda bunu yazmaya niyet ettim.

Çok güzel oyundur ama çoğu kişiye uymaz, fazla yavaş ve zor bir oyun, şahsen inanılmaz hoşuma gidiyor bir eve yerleşip saatlerce skill book okumak falan haha.

Oynayacak arkadaşım olmadığı için bırakmıştım. Oyun 2 3 kişiyle zevkli oluyor en fazla.

Çok güzel oyundur ama çoğu kişiye uymaz, fazla yavaş ve zor bir oyun, şahsen inanılmaz hoşuma gidiyor bir eve yerleşip saatlerce skill book okumak falan haha.

Oynayacak arkadaşım olmadığı için bırakmıştım. Oyun 2 3 kişiyle zevkli oluyor en fazla.
Bende genelde coop oynuyorum ama bir yandan da solo yürütüyorum oyun o kadar detaylı ve açık dünya ki yapacak iş bitmiyor.

Satisfactory, Cities Skylines 1-2. Satis’i özellikle öneririm otomasyon, fabrika kurma, enerji üretimi ve verimliliği tarzı seviyorsan tavsiye ederim güncelde oynuyorum arada canım sıkılınca. Oynayacak arkadaş bulursan daha da keyifli oluyor.