1.000 TL bütçeyle saat önerisi

Bütçe
1.200 TL

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Merhaba. Normalde akıllı saat kullanıyordum ama ne olduysa son 1-2 haftadır akıllı saat çocuk oyuncağı gibi gelmeye başladı. Evde eski bir ferucci saat var ama biraz yıpranmış camı değişmiş vb. o yüzden yeni saat almaya karar verdim. Bütçem 1000-1200 bandında. Sizce ne almalıyım? Milano X change MEX3103 modelini beğendim ama yine de hiç anlamadığım bir konu o yüzden fikirlerinizi almak istedim. Sizce bu bütçeye ne almalıyım? Tip olarak attığım saatteki gibi bir şey istiyorum dijital saatleri çok beğenmiyorum. Uzun ömürlü olması ve su geçirmemesi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hiç yorum yok inceleme videosu yok o yüzden çekiniyorum biraz çok kararsız kaldım.

Attığım linkte ki kalitesiz bir marka mi hocam? Casio'nun bu fiyat bandindaki saatleri güzel gelmiyor gözüme.

Hocam hiç yorum yok inceleme videosu yok o yüzden çekiniyorum biraz çok kararsız kaldım.

Attığım linkte ki kalitesiz bir marka mi hocam? Casio'nun bu fiyat bandindaki saatleri güzel gelmiyor gözüme.
Yani noname saat firmaları gibi. İstediğini alabilirsin ama. Casio ömürlük. Diğer firmayı hiç görmedim mesela.

Şahsen 1.200 bütçe ile bunu veya beğendiğin ne varsa onu al. Sırf kaliteli diye içine tam sinmeyen bir model almayı mantıklı bulmuyorum. 1.000 TL fiyatlarındaki saatler ister ömürlük olsun ister olmasın, ne yapacaksın 10 sene sonra bu saati? Bir olayı yok yani. Saatin no name bile olsa 1-2 seneni rahatlıkla çıkarır, şanslıysan 5 sene kullanırsın. No name diye hemen bozulacak demek değil. Ona bakarsan o ufak olasılık Rolex’te bile olabilir, kusursuzluk diye bir şey yok sonuçta.

Hocam Casio MW240 alacağım görüntüsü de hoşuma gitti ne diyorsunuz alınır mı sizce?

Hocam Casio MW240 alacağım görüntüsü de hoşuma gitti ne diyorsunuz alınır mı sizce?
Şahsen, ilk attığın link çok daha lüks duruyor ve daha güzel. Ama bu bütçede içinden bunu beğendiysen, tabii ki al.

düşünrsen benim önerilerim :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…