Bütçe
1.200 TL
Sizce hata mı yaptım hocam? Saatler hakkında pek bilgim yok görünüşe bakarak aldım sadece. Sözde 50 metreye kadar suya dayanıklı ama satıcıya sor kısmında sadece sıçramaya dayanıklı yazmışlar yeni fark ettim.
Hocam, açıkçası beğendiyseniz sıkıntı yok. Şahsi fikrimi soruyorsanız, bu bahsettiğiniz saat benim gözümde dümdüz siyah plastik bir saat. 2 tane link bıraktım, bütçem 10K; saat arıyorum ama bu 2'sini sipariş edeceğim çünkü hoşuma gitti bayağı. Farklılar, herhangi bir saat gibi durmuyorlar. Dediğim gibi, bu benim fikrim. Özellikle plastik kordonlu saatler bana çok basit geliyor. Huawei GT 4 var bende, 2 gün kullandım. Sonra, hasır kordon siparişim gelene kadar koluma takmadım, öyle söyleyeyim.

Hocam, açıkçası beğendiyseniz sıkıntı yok. Şahsi fikrimi soruyorsanız, bu bahsettiğiniz saat benim gözümde dümdüz siyah plastik bir saat. 2 tane link bıraktım, bütçem 10k; saat arıyorum ama bu ikisini sipariş edeceğim çünkü hoşuma gitti bayağı. Farklılar, herhangi bir saat gibi durmuyorlar. Dediğim gibi, bu benim fikrim. Özellikle plastik kordonlu saatler bana çok basit geliyor. Huawei GT 4 var bende, 2 gün kullandım. Sonra, hasır kordon siparişim gelene kadar koluma takmadım, öyle söyleyeyim.

Hocam tam tersi bana da ya metal ya da silikon kordonlu saatler çok güzel geliyor. Evde deri kordonlu ferucci bir saat var yaklaşık 5 yıllık. Deri kordon çok çabuk yıpranıyor gibi ve nedense uzun süre takınca kaşınma hissi oluyor. Sizce MW240 kalite olarak üzer mi? Sporda da giyeceğim o yüzden kalitesiz olur diye korkuyorum.

Hocam tam tersi bana da ya metal ya da silikon kordonlu saatler çok güzel geliyor. Evde deri kordonlu ferucci bir saat var yaklaşık 5 yıllık. Deri kordon çok çabuk yıpranıyor gibi ve nedense uzun süre takınca kaşınma hissi oluyor. Sizce MW240 kalite olarak üzer mi? Sporda da giyeceğim o yüzden kalitesiz olur diye korkuyorum.

Kullanmadığım için bir şey diyemem ama çok büyük bir beklentiye girmeyin. Casio diye çok üst düzey bir kalitede demek değil.