Herkese iyi Sosyaller, cok memnun oldugum DV2 mininin kablosunun bozulmasi nedeniyle yeni mouse ariyorum. Bütçem 1.000 TL civarina kadar cikar. Ama sizden istegim 1 tane 500-700 arasi, 1 tane 700-1000 arasi bir tane de 1000-1300 arasi mouse onerirseniz sevinirim. Açıkçası cok para vermek istemiyorum ama duruma gore verebilirim. DV2 Mini sekline ve boyutlarina benzer ve en az DV2 Mini kadar hafif bir mouse olmasi benim icin cok iyi olur cunku cidden cok alismistim. Kisacasi kucuk mouse daha iyi olur. Tutuş seklimi tam olarak ben de anlayamadim kac senedir ama palm, claw arasi diyebilirim. Oyundan oyuna degisiyor. Kriterlerim bunlar, yardimci olan herkese teşekkür ederim.
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...
Endgame aklimdaydi zaten tesekkur ederim ama elime nasil oturur emin olamiyorum aslinda Vatan tarzi yerlerde olsa gider denerim ama bir tek Connectgame de olunca dedigim imkansiz hale geliyor.
Connectgame ve wraith disinda ki sitelerden onerileriniz olur mu? Biliyorum iki site de guvenilir fakat ugrasmamak adina farkli alternatiflere de bakmak istiyorum.