Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Aradığım özellikler:
- Kablosuz
- Enter tuşu ve soldaki Shift tuşu.
- Türkçe klavye.
- Işıklı
- Kablosuz bağlantısı hızlı.
Mekanik klavyemi yoksa membran klavye mi? 1000 TL'ye kablosuz Türkçe mekanik klavye bulmak zor ve alırsanız 2 güne bozulur.
Mekanik olmayacak. Belirtmeyi unutmuşum.Mekanik klavyemi yoksa membran klavye mi? 1000 TL'ye kablosuz Türkçe mekanik klavye bulmak zor ve alırsanız 2 güne bozulur.
Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 kriterinizi karşılamıyor ama ben bunu öneririrm. Kendim kullanıyorum. Beyazı da var.
Arkadaşın önerisine ek olarak şöyle bir ürün var. Dizüstü tarzı ince klavyeleri sevmiyorsanız buna da bakılabilir. Gerçi soldaki shift tuşu küçükmüş.
birolunel
Çalışkan
Söylediğiniz fiyata alabileceğiniz çok fazla klavye seçeneği yok. Yakın zamanda diğer bilgisayarım için işimi görsün diye aldığım bir klavye var Logitech MK295. Dilersen bunu alıp deneyebilirsin. Malzeme kalitesi pek iyi değil fiyatı ile aynı orandan bir plastik kalitesi var. Bayağı bir sessiz çalışıyor ama. Son olarak içine taktığın pilleri değiştirme vaktin geldiğinde ne zaman taktığını hatırlamıyorsun. Bence bir dene derim.
mskramazan
Gelişen
Claw's Havoc Kablosuz - Chromatic... https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYJTD9W6?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Bunu öneririm iş içinde oyun içinde güzel bir klavye
Bunu öneririm iş içinde oyun içinde güzel bir klavye