Membran olarak Kaan'ın önerdiği ürünü öneririm. Bence tasarım, ses açma ve kapama düğmesi vb. dolayı gayet iyi duruyor.
Veya şöyle de yapabilirsin. Daha uyguna bir klavye alırsın. Atıyorum 500 ₺ civarına, sonradan ileride bütçen olursa düzgün bir mekanik klavyeye geçersin. Yine Claws'ın klavyelerine bakabilirsin. En azından diğer fason üretim markalara göre daha küçük ürün gamı ile, sorunsuz ürün satmak istiyorlar gibi algıladım.
Hepsiburada'da markanın resmi satıcısı diye biliyorum. Gaming.Gen.TR, Sinerji, GameGaraj, Wraith vb. hepsi bu tarz spesifik bir markayı getirip satıyor. En azından gözlemlediğim Rampage, Gamepower gibi fason üretim ile kronik sorunlu ürün satan firmalardan dolayı, sadece aracı olarak pek kazanç edemediklerini fark ettiler. Ayrıca tasarım odaklı yeni üretim ve Çin'in de artık kaliteli ürün üretip, kâr etme odağından dolayı insanları alıştırmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bunda bir sorun yok bu arada, en azından şu garip markalardan insanları kurtarsalar yeterli.
Switch içeren şu ürünleri buldum.
Daha önceden %60 Ajazz kullandım ama F1 vb. tuşları olmadığından rahatsız etmişti. F1 tuşları olan modelini de bırakıyorum.
Fiyat biraz artarsa veya peşin fiyatına taksit uygunsa, Amazon üzerinden başka klavyeler de alınabilir.
Bütçem artar veya yukarıdaki taksit olayı mantıklı gelirse bu tarz bir şey de alınabilir.