Bütçe
1.000 TL

ylemonz

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
750TL bütçe ile Litepad veya iyi bakarım diyorsan Klasse Huyoun(Biraz narin yüzeyi hızlı bozulur kötü bakarsan). Onun dışında 1400TL civarına çıkarım dersen de Spirit Of Aim en mantıklısı.

750TL bütçe ile Litepad veya iyi bakarım diyorsan Klasse Huyoun(Biraz narin yüzeyi hızlı bozulur kötü bakarsan). Onun dışında 1400TL civarına çıkarım dersen de Spirit Of Aim en mantıklısı.
Açıkçası iyi bakabileceğimi sanmıyorum :D

Spirit of Aim'de 2 yüzey var bunların farkları tam olarak nasıl oluyor? Sağlamlığını etkiliyor mu?

Tasarım takıntım yok diyorsan kırmızı modelini 949 ₺ satıyorlar.

Aradığın tamamen hız ise attığın ve benim yukarıda belirttiğim tasarımı %50 control %50 speed. Speed oranı yüksek ürünü şu ve hakkında verdikleri bilgilere bakarsam, benim kullandığım %50 control %50 speed yüzeye göre daha sıkıntısız duruyor. Bir tık 90x40 yüzeylerine benziyor olma ihtimali yüksek.

2025-05-04_14-54.webp

KlasseGear ürünün beyaz dalgalı olan versiyonunu kullanıyorum. Bu fiyatlara çıkacağın mouse padlerin hepsi özel ilgi isteyecek. Yani atıyorum yemek falan yerken dikkat etmen gerekecek, bir kirlenme olursa rastgele ıslak mendiller ile silmemen gerekiyor. Ben genel olarak temiz kullandığımdan, üzerinde biriken tozları elimle hafif itmek dışında pek bir şeyiyle karşılaşmadım. Hafif klavyenin tarafında olan ve fare kullanım alanımda olmayan bir yer ıslandığından tasarımı bozuldu. Tasarım bozulsun istemiyorsan ıslanan yeri silmek yerine, damlaları veya kiri direkt alıp atmak daha mantıklı.

Bu arada kötü kullanıyorum diyorsan 90x40 veya XRades daha uygun fiyatlı ürününe da bakabilirsin. KlasseGear dışında 90x40 XRades ürünleri de alınabilir.

Ek olarak %80 control şu ürünün indirimi devam ediyor. Ama insanlardan duyduğum kadarıyla bu tarz mouse padler daha çok pamuklanıyormuş. Tabii bu kullanıma engel değil bilgin olsun diye yazıyorum.

Kayganlık ön planda demişsin ama attıklarının hepsi ya control ya da hybrid. Kayganlık ve hız istersen Wraith Blade Y Hard öneririm. Hybrid olsun dersen Klasse Longteng Huoyun veya 500TL'ye HyperX Pulsefire Mat alabilirsin.

@1247 'ın dediği gibi Klasse Pro'lara da bakabilirsin onlar %70 Speed gayet iyi kayıyordu benim mouse. Ben de kullandım onu memnundum. Şimdi Hybrid HyperX Pulsefire Mat kullanıyorum.

Kayganlık ön planda demişsin ama attıklarının hepsi ya control ya da hybrid. Kayganlık ve hız istersen Wraith Blade Y Hard öneririm. Hybrid olsun dersen Klasse Longteng Huoyun veya 500TL'ye HyperX Pulsefire Mat alabilirsin.

@1247 'ın dediği gibi Klasse Pro'lara da bakabilirsin onlar %70 Speed gayet iyi kayıyordu benim mouse. Ben de kullandım onu memnundum. Şimdi Hybrid HyperX Pulsefire Mat kullanıyorum.
Hocam anladığım bir konu değil o yüzden. Bilmiyorum speed, control, hybrid farklarını. Şimdi bakarken gördüm speed yüzeylerde çok ince hareketlerde kontrol edemediğinden bahsetmiş bazı kullanıcılar. Ben yağ gibi aksın istiyorum aslında ama ince nişan alırken tutamazsam daha büyük bir sıkıntı doğurur bana.

Hocam anladığım bir konu değil o yüzden. Bilmiyorum speed, control, hybrid farklarını. Şimdi bakarken gördüm speed yüzeylerde çok ince hareketlerde kontrol edemediğinden bahsetmiş bazı kullanıcılar. Ben yağ gibi aksın istiyorum aslında ama ince nişan alırken tutamazsam daha büyük bir sıkıntı doğurur bana.
Ben %70 Speed'ten %50 Speed yani Hybrid'e geçtim. Şuan çok memnunum. Eskisine göre daha iyi nişan alıyorum. Kişiye göre değişen bir şey aslında.

KlasseGear'ın speed yüzeyli en tepe mouse padi bu.

Yağ gibi kaysa da sen oyun içi fare hızı veya DPI ile dengelersin. Yani alışırsın. İlk attığın KlasseGear ürününü ben kullanıyorum, yapısı biraz tırtıklı. Ben 1800 DPI ve oyunlarda genelde düşük fare hızında kullanıyorum. Rekabetçi pek olmadığından %50 control %50 speed rahatsız etmiyor. Tamamen sana kalmış yani. Kayma testi videoda var.

Bu videodaki kar temalı mouse pad de yukarıda 650 ₺ attığım siyah ürünle aynı.

Bir de ufak baskı hataları rahatsız etmezse, bağlantıda bu ürünleri yarı fiyatına alabilirsiniz. Elbette her ürünün outlet versiyonu olmuyor.