Bütçe
1.000 TL

Devdevkura

Çalışkan
Geçenlerde Throne Sun Shine 80x30cm Hybrid (Control + Speed) marka bir mousepad aldım. Yorumlarda oldukça övülmüştü ama sadece iki gün içinde sanki mousepad üzerinde değil de çamurun üstünde kullanıyormuşum gibi hissettirmeye başladı.

Samsun’da nem fazla olduğu için mi bilmiyorum ama bir önceki eski mousepadim de Samsun’a gitmeden önce aldığımda yaklaşık bir ay sonra kayganlığını ciddi şekilde kaybetmişti.

Elim veya kolum terlemez, bilgisayar başında yemek de yemem. Yani sebebi bunlar olamaz.

Uzun süredir kullandığınız, hissiyatı güzel olan ve mümkünse 90x40 boyutlarında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde throne sun shine 80x30cm hybrid (Control + Speed) marka bir mouse pad aldım. Yorumlarda oldukça övülmüştü ama sadece iki gün içinde sanki mouse pad üzerinde değil de çamurun üstünde kullanıyormuşum gibi hissettirmeye başladı.

Samsun'da nem fazla olduğu için mi bilmiyorum ama bir önceki eski mousepadim de Samsun'a gitmeden önce aldığımda yaklaşık bir ay sonra kayganlığını ciddi şekilde kaybetmişti.

Elim veya kolum terlemez, bilgisayar başında yemek de yemem. Yani sebebi bunlar olamaz.

Uzun süredir kullandığınız, hissiyatı güzel olan ve mümkünse 90x40 boyutlarında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Şu an Hepsiburada'da 90x40 modeller 1100 civarında. 50x50 kullanıyorum ben bayağı memnunum. 90x40 için de incelemesini gördüm geçenlerde, fiyatına göre rakibi yok gibi. Senelerce götürür seni.

1 Yıla yakın zamandır Klasse Pro kullanıyorum. 45x40 kullanmak için tam ortadan kestim, kestiğim yerden bile en ufak açılma yapmadı. Kenarları zaten dikişli. Genelde Sleepy ile silerim ama bir defa banyoda yıkamıştım, yüzeyinde bir bozulma olmadı. Rekabetçi oyunlarda da bir problem yaşatmadı şimdiye kadar.

1 yıla yakın zamandır klasse Pro kullanıyorum. 45x40 kullanmak için tam ortadan kestim, kestiğim yerden bile en ufak açılma yapmadı. Kenarları zaten dikişli. Genelde sleepy ile silerim ama bir defa banyoda yıkamıştım, yüzeyinde bir bozulma olmadı. Rekabetçi oyunlarda da bir problem yaşatmadı şimdiye kadar.

Bir önceki mousepad Klasse idi. Sağlamlığından şüphem yok ama beni pek memnun etmedi. :(

Bu yüzeye sahip bir mousepad arıyordum, biraz arayınca bunu buldum. Test etmek için bunu da alacağım. Ama tavsiyelere hala açığım.