tamer türk

Uzman
Bütçem en fazla 1000 TL, zaten fazlasına da gerek yok sanırım bu işlemci için, vatandan almayı ve montajı orada yaptırmayı düşünüyorum, önerileriniz nedir?
  • B450M-A PRO MAX
  • GTX 1650
  • KASA XIGMATEK DIAMOND 600W 80 PLUS

Kasanızın yükseklik desteğinin 165mm olduğu belirtilmiş kağıt üstünde.
O bütçede alacağınız ve kasanıza sığacak en iyi soğutucu da bu olacaktır. Vatan'da bu bütçedeki bütün soğutucular kazık.

Daha uyguna bir şey isterseniz şunu da alıp geçebilirsiniz ancak elinizde AM4 fan ayağı olması lazım. Ayrıca R3 3100'e stok fan da yeterli. Neden soğutucu alıyorsunuz ki?

Kasanızın yükseklik desteğinin 165mm olduğu belirtilmiş kağıt üstünde.
O bütçede alacağınız ve kasanıza sığacak en iyi soğutucu da bu olacaktır. Vatan'da bu bütçedeki bütün soğutucular kazık.

Daha uyguna bir şey isterseniz şunu da alıp geçebilirsiniz ancak elinizde AM4 fan ayağı olması lazım. Ayrıca R3 3100'e stok fan da yeterli. Neden soğutucu alıyorsunuz ki?
boştayken 48 50 derecenin altında çalışmıyor

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 57
80'leri zor görmüş. Soğutucu almanızı gerektirecek bir durum yok. Oyunda muhtemelen bu değerlere ulaşmıyordur bile. MSI Afterburner kurulumu yapıp ona da bakabilirsiniz Valorant, GoW falan oynuyorsanız.

Maalesef FC24 oynuyorum onda da afterburner üstte gözükmüyor, Kasanın ön panelini çıkartarak yaptım testi, çıkartmasam belki 95leri de geçerdi, o zaman şimdilik dursun fan işi, teşekkürler.

Maalesef FC24 oynuyorum onda da afterburner üstte gözükmüyor, Kasanın ön panelini çıkartarak yaptım testi, çıkartmasam belki 95leri de geçerdi, o zaman şimdilik dursun fan işi, teşekkürler.
Önünün kapalı olması evet çok kötü. Fanlar rezalette olsa önünün mesh olması yine baya önemli bu tarz kasalarda. Bi' kapatıpta deneyebilirsiniz.