1.000 TL sağlık takibi için akıllı saat/bileklik önerisi

Bütçe
1.000 TL

NKruf

Başarılı
Arkadaşlar 1000 lirayı geçmeden nabız takibi, oksijen ölçümü,uyku takibi vs. için akıllı bileklik/saat önerilerinizi bekliyorum. Aradığım tek özellik bunlar bildirim görme vs. hiç umurumda değil. Bir de sürekli şarj ihtiyacı duymazsa güzel olur.

1000₺ ye düzgün bir biçimde şu saydıklarınızı verebilecek bir saat yok yeryüzü üzerinde. Evden dışarıya adım attığınızda zaten 1000₺ kaybediyorsunuz. 1000₺ ye düzgün tansiyon aleti bile alamazsınız.
99 SPO2 gösterdiği yerde bileklik 94 gösteriyor.

Butceyi kucumsemeye gerek yok. Uygulama destegi gibi ucuk bir istekte bulunmamissiniz ve istediginiz seyler gayet normal istekler. %100 kesinlikle saglik degerleri olcebilecek akilli bir saat/bileklik direkt cogu butcede zor, neredeyse imkansiz hatta. Kaldi ki bu tur bilekliklerde olcumlerin medikal kesinlik belirtmedigini, sadece bilgi amacli kullanilmasi gerektigi de soylenir.

Xiaomi Smart Band 8 yerine bence Honor Choice Band cok daha iyi bir tercih. Yandan yemis Huawei Band 9 gibi bir sey kendisi ve saglik takibi konusunda fena degil. Xiaomi bu sektorde tekellesmeye calisiyor ve urunlerinde verdikleri ozellikler ve bictikleri fiyatlarla bu oldukca belli.

Şu an listeme honor choice band'ı aldım, amazfit neo da güzel gözüküyor.

Amazfit neo'da titreşim yokmuş onu listeden sildim.

@vanillamint, @Simon, sizce honor choice band mı daha iyi ölçüm yapar xiaomi smart band 9 mu? Otomatik parlaklık vs. var band 9 da ama 400 lira daha pahalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…