Hocam ayrıca Samsung'lar gibi değil 65 saat batarya süresi var bunun.Huawei'e güvenip Xiaomi'ye güvenmemek de garipmiş doğrusu. Giyilebilir sağlık aygıtları sektörünün lideri Xiaomi.
Çok daha iyidir hocam işlevsiz bir sistem içi ödeme yapmak kadar saçma bir şey yok
Ayrıca bu saat WearOS kullanıyor yani Android deneyimini yaşayacaksınız. Kıytırık Huawei'lere benzemez pek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Evet, Xiaomi özellikle donanım konusunda bayağı iyi, zaten Xiaomi 3-4 sene önce WearOS'e geçti. Ondan önce saatleri zaten 1 ay pili dayanan cihazlar. Xiaomi de uzun pil ömrüne alışmış olmalı, WearOS için de cihaz bayağı optimize çalışıyor.Hocam ayrıca Samsung'lar gibi değil 65 saat batarya süresi var bunun.
- Makaleler
- 1
Tutmuş bir model üzerinden gitmelerindeki problem nedir?Apple Watch ile Huawei Watch Fit 3 arasındaki farkı bulun bulabilirseniz ahahahahaaa adamlar iki tuş konumunu değiştirelim de sırıtmasın bile dememişler olduğu gibi çakmışlar AR-GE departmanı boşta duruyor herhalde bunların![]()
O zaman Apple da mı kopyacı, ona da güvenme?
Samsung Watch 7 kullanıyorum, bataryası 2 gün gitmesi dışında bir sorun yok. Eğer Xiaomi'yi halen almadıysanız ve 2 günde bir sarj etmek sorun değilse tercih edebilirsiniz.
Hocam cevabın için teşekkür ederim. Eğer her zaman şarj edeceksem akıllı saati niye alayım ki?Samsung Watch 7 kullanıyorum, bataryası 2 gün gitmesi dışında bir sorun yok. Eğer Xiaomi'yi halen almadıysanız ve 2 günde bir sarj etmek sorun değilse tercih edebilirsiniz.
Xiaomi watch 2 pronun 65 saat Samsung'un 40 saat.
Bu tasarımı bir çok marka kullandı. Ayrıca Apple ile Google'ın bu modelleri yine çok benzer değil, Apple tek kamera kullanıyor, adanın içinde anakart var. Google oraya sensörleri, lensleri koymuş ve yer kaplıyor.
iPhone Air'i bir Google Pixel sanamazsın. Ancak Huawei Watch Fit 3'ü Apple Watch sanabilirsin. Aradaki fark bu.
Apple Watch ile Watch Fit 3'ü karşılaştırıyorum, mikrofon yeri, hoparlör deliği ve tuşlar bile tamamen aynı yerde, onu bile değiştirme zahmetine girmemişler. Deliklerin arasındaki milimetrik boşlukların bile mesafesi aynı
Normalde farklı markaların tasarımlarından esinlenilebilir problem yok, ama Huawei tak diye kopyala yapıştır yapıyor, Watch Fit 3'ü ilk kez gören arkadaşlarım "Apple Watch güzelmiş de sanki biraz köşeli gibi hangi modeli bu?" diye soruyordu
Hocam cevabın için teşekkür ederim. Eğer her zaman şarj edeceksem akıllı saati niye alayım ki?
Xiaomi Watch 2 Pro'nun 65 saat Samsung'un 40 saat.
Her gece yatmadan 1 saat önce şarj ediyorum. Eğer böyle bir imkanınız varsa alabilirsiniz. Ama diğer türlü Xiaomi daha iyi bir seçenek gibi.
Hocam bir saat şarj etmek bence çok fazla ya Xiaomi'nin ki 27 dakikada sıfırdan 100 oluyorHer gece yatmadan 1 saat önce şarj ediyorum. Eğer böyle bir imkanınız varsa alabilirsiniz. Ama diğer türlü Xiaomi daha iyi bir seçenek gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet