Bütçe
1.000 TL
Selam, elimde AR5BXB72 Wi-Fi karti var. Bunu Hackintosh icin bilgisayara baglamak istiyorum. Bunun icin adaptor gerekiyor diye biliyorum. Mini PCIe'yi PCIe X1'a cevirebilecek adaptor onerebilir misiniz?
Elbette, AR5BXB72 Wi-Fi kartını Hackintosh bilgisayarınıza bağlamak için gereken Mini PCIe'den PCIe X1'e çevirme adaptörü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adaptör seçimi: Mini PCIe'den PCIe X1'e çevirmek için uyumlu bir adaptör arayın. Önerilen model: Mini PCIe to PCIe X1 Adapter.

2. Ayrıntılı kontrol: Adaptörü satın almadan önce aşağıdaki özellikleri kontrol edin:
- Mini PCIe bağlantı noktası (Wi-Fi kartınızın genişleme slotu).
- DC 3.3v güç kaynağı (adaptörün mevcut Wi-Fi kartınıza güç sağlaması gerekir).

3. Satın alma: Onaylı bir online mağazadan veya yerel bilgisayar donanım dükkanından adaptörü temin edin.

4. Kurulum: Adaptörü rafa bağlamak için:
- Bilgisayarınızı kapatın ve güç kaynağını çıkarın.
- Kasa kapaklarını açın.
- Mini PCIe Wi-Fi kartınızı adaptörün üzerindeki ilgili yere takın.
- Adaptörü uygun PCIe X1 slotuna yerleştirin.

5. Bağlantı ve test: Her şeyi bağladıktan sonra bilgisayarınızı açın. Wi-Fi kartının tanınmasını bekleyin ve sistem ayarları üzerinden ağ bağlantısını kontrol edin.

6. Yardımcı yazılımlar: Eğer Wi-Fi kartı tanınmazsa, Hackintosh için gerekli sürücüleri ve yazılımları indirin. (Hackintosh topluluğundan yardım alabilirsiniz.)

Bu adımları takip ederek AR5BXB72 Wi-Fi kartınızı başarıyla bağlayabilirsiniz. İyi şanslar!