Hediye 1.000 TL'lik çekilişin kurallarını beraber belirleyelim

DRAGON

Yetkin
Aklımda net bir şey yok, katılım için beğenmeniz yeterli. İstediğiniz bir ürün, oyun ya da herhangi bir şey olabilir; 1000 TL'lik bakiye ayırdım. Kuralları açıkçası henüz belirlemedim, bunları hep beraber şekillendirelim. Ara sıra böyle çekilişler yapacağım, takipte kalabilirsiniz.
Amacım elimden geldiğince herhangi birinizi mutlu etmek

Tamamdır çekilişin süresini fazla uzatmıyorum saat 22.00a kadar süre belirledim herkese bol şanslar dilerim çekiliş çark yöntemi ile yapılacaktır başka bir şey istiyorsanız çoğunluğa göre değiştirebilirim.

Yorum olarak katıldım yazmazsanız arkadaşlar beğendim deyin direk oradan bakayım zor olur yoksa çok kişi katılırsa.
@Barış

TEKRAR BELİRTEYİM ARKADAŞLAR LÜTFEN BURAYA BEĞENİ ATIN KATILAN KİŞİ SAYISI FAZLA HAKSIZLIK OLMASIN

Son düzenleme:

Katılıyorum.
Kural olarak bir kurala gerek yok bence, herkes katılabilmeli.

Kazanan kişi nasıl belirlenecek?

Çark çevirme sitesi var beğenenlerin ismini oraya yazın kayıt alıp buraya atın çıkan kişiyi.

Şans işlerini sevmiyorum ama öyle yapılabilir daha fazla gelen olursa oy birliğiyle ne istersek yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…