Bütçe
1.000 TL

godo

Uzman
Arkadaşlar 1.000 TL bütçem var. Orta boyutta, bluetoothlu(kablosuz), delayı olmayan, fiyat performans bir mouse önerisi verebilir misiniz?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...elux-m800-pro-oyuncu-mouse-u-1285760970/detay var daha mantıklı bir seçenek olarak.
Kablolu olarak SS Prime ve XM1r var, kendileri benim göz bebeklerimdir. MCU bilgisi çoğu yerde geçmiyordu XM1r ama zar zor da olsa STM32F072C8 kod adına ulaştım. Birkaç yerde 3395'i besleyebildiği yazmış, 3370'i hayli hayli besler.
SS Prime palm tutuş için biçilmiş kaftan zaten.

2. elde bir diğer seçenek bütçe varsa M800 Ultra olabilir, 1300-1800 civarında geziniyordu en son.

@SF26, biri sıfır, diğeri ikinci el, ayrıca XM1r ve SS Prime kablolu, konu sahibi kablosuz tercih ediyor. Bu bütçeye kablosuz daha iyi bir şey olacağını sanmıyorum Fevell Z1 se'ye kıyasla.

@SF26, biri sıfır, diğeri ikinci el, ayrıca XM1r ve SS Prime kablolu, konu sahibi kablosuz tercih ediyor. Bu bütçeye kablosuz daha iyi bir şey olacağını sanmıyorum Fevell Z1 se'ye kıyasla.
Kablolu olduklarını söylemiştim zaten hocam, ikinci el önerdiğim model atılan 0 modelden çok daha iyi bir sensör içeriyor. MCU farkı yok, sadece sensör farkı var ve o sensör farkına 2. el riskini Param Güvende ile almak oldukça mantıklı bir seçenek.
Ayrıca satıcı ürünün KFG tam olduğunu da belirtmiş.

@SF26, konu sahibi 2. el istiyor mu bilmiyoruz, fakat dediğim gibi sıfır olarak en iyi tercih fevell Z1 SE, SS Prime ve XM1r kablolu oldukları için eleniyor zaten.

Kronik sıkıntıları var, takılma sorunları var mcu kaynaklı. Fevell Z1 SE daha mantıklı.

Son düzenleme:
Kronik sıkıntıları var, takılma sorunları var mcu kaynaklı. Fevell Z1 SE daha mantıklı.
Ben bir sorun yaşamadım ama özelliklerine bakınca aynı sensör kullanıyor ve %50 daha fazla batarya kapasitesi var mış Z1 SE'nin. Daha ucuz olduğu için zaten direkt daha mantıklı.