Bütçe
1.000 TL

ornitorenk

Uzman
Bütçe 1000 TL civarı fazlasını veremem bu fiyata çok iyi bir şey beklememek lazım orası ayrı ama dışarıdan gelen ses konusu önceliğim. Üst katımda çocuklu aile var sesleri bazen çok rahatsız ediyor beni. Kulaklığı takar film dizi vs. izlerim o sesleri de minimuma indirsin beklentim bu kadar. Gerçekten zor durumdayım şu komşu seslerinden dolayı.

Terletmesi vesaire sorun olmayacaksa Closed Back ve Deri modelleri tercih ederseniz daha çok işinizi görecektir.

Beğenmememe sebebini düzgünce açıklayıp doğru öneriyi yaparsan insanlara yardımcı olabilirsin @470.

Son düzenleme:
Yani hocam kulakların bir tilkinin kulağı kadar derin değilse muhtemelen bu kulaklık işini görür 1.5 yıldır kullanmaktayım tam 1000 veya 1100 TL arasında fiyatı var Gamepower Jin 7.1 bunu alırsan harici mikrofona ihtiyacın yok bak iddia ediyorum hem sesi vb iyi tam sana göre engelleme konusunda da aynı şekilde yani dışarıdaki sesleri pek almıyor mikrofonu zaten efsane istersen YouTube'da modeli aratarak ses testlerine mikrofon kalitesine bakabilirsin fiyatından daha iyi bir mikrofonu var duyunca ben bile şaşırdım 0 efekt var ve o sesi veriyor gersini sen düşün yani.

Yani hocam kulakların bir tilkinin kulağı kadar derin değilse muhtemelen bu kulaklık işini görür 1.5 yıldır kullanmaktayım tam 1000 veya 1100 TL arasında fiyatı var Gamepower Jin 7.1 bunu alırsan harici mikrofona ihtiyacın yok bak iddia ediyorum hem sesi vb iyi tam sana göre engelleme konusunda da aynı şekilde yani dışarıdaki sesleri pek almıyor mikrofonu zaten efsane istersen YouTube'da modeli aratarak ses testlerine mikrofon kalitesine bakabilirsin fiyatından daha iyi bir mikrofonu var duyunca ben bile şaşırdım 0 efekt var ve o sesi veriyor gersini sen düşün yani.

Amazon'da 3.9 yıldız alınca biraz düşündürdü hocam. Cidden iade ile falan uğraşmak istemiyorum ya alıp şu çevreden gelen hafif ama rahatsız edici gürültülerden kurtulsam yeter.

Amazon'da 3.9 yıldız alınca biraz düşündürdü hocam. Cidden iade ile falan uğraşmak istemiyorum ya alıp şu çevreden gelen hafif ama rahatsız edici gürültülerden kurtulsam yeter.
anlıyorum aynı sorunu bi ara yaşadım gerçekten engelliyor amazon değilde trendyol da tavsiye ederim sana kalmış gerçek kullanıcısı olarak tüm her şeyini anlattım bütün teknolojileri var 7.1 ses vb yani parasına değiyor pişman etmez güvenebilirsin

Anlıyorum aynı sorunu bir ara yaşadım gerçekten engelliyor Amazon değil de Trendyol da tavsiye ederim sana kalmış gerçek kullanıcısı olarak tüm her şeyini anlattım bütün teknolojileri var 7.1 ses vb yani parasına değiyor pişman etmez güvenebilirsin

Bütçe artarsa en iyi gürültü engellemeyi sunuyor fiyatına göre.

Kulak üstü tavsiyeniz var mı hocam Bluetooth.