alitoprak55

Uzman
Selam kartım 3080 Ti Zotac Trinity OC. Yaklaşık 3 yıldır bakımı yapılmamış. Sadece temizletip termal macun değişeceğim. Oturduğum ilde de bana en cazip gelen burası oldu. İzlediğim reelslerden kaliteli bir yer izlenimi bıraktı bana. Sizce termal macun değişimi + temizlik 1000 TL tutar mı yoksa kazık mı?

Selam kartım 3080 Ti Zotac Trinity OC. Yaklaşık 3 yıldır bakımı yapılmamış. Sadece temizletip termal macun değişeceğim. Oturduğum ilde de bana en cazip gelen burası oldu. İzlediğim reelslerden kaliteli bir yer izlenimi bıraktı bana. Sizce termal macun değişimi + temizlik 1000 TL tutar mı yoksa kazık mı?
elin yatkınsa kendin yap bence mx4 veya mx6 al youtubeden vidiolar vardır kesin

Kazığın yağlısı bu. 200 lira anca olur. Oda adam gibi macun ve bir toz almak için.

1747504929703.webp

Eger macun onlardansa makul diyebilirdim ama en kaliteli macunu falan kullanmaları gerekiyor.

Peki samsunda önerdiğiniz bir ekran kartı bakımı yapan var mı? Hakkını veren birisi ise 1000TL bile veririm.
elim yatkın değil ve bozacağımdan korkuyorum :D

Evde yapsan ₺100 falan tutar ama aynı şekilde 1 dürüm çiğköfteyi evde yapsan o da ₺5 tutar ama dışarıda ₺50-100 veriyoruz. Yalnız 3 yıllık kartı açıp termal pedleri değiştirmeden temizlemenin öyle aşırı bir faydası olacağını düşünmüyorum. Termal değerleriniz aşırı yüksek değilse yani ekran kartı kendini kısıtlayacak seviyeye kadar ısınmıyorsa bence hiç bulaşmayın.