Peki samsunda önerdiğiniz bir ekran kartı bakımı yapan var mı? Hakkını veren birisi ise 1. 000 TL bile veririm.
Elim yatkın değil ve bozacağımdan korkuyorum :D

Yok hocam yok. Çünkü zaten o kadar edecek bir şey değil. Kulak çöpü ve süpürgeyi al eline. Tertemiz yap. Sonra üstüne MX6 al. Mis gibi hem de 3-4 kerelik macun almış olursun yarı paraya.

Ben 2 hafta önce götürdüm her şey dahil macun da dahil ve ekstra kule tipi fan takıldı 500 TL aldılar. Senin ki iyice kazık.

1k ya çok değil aslında fakat kendin yapabilirsin. Bozmazsın. Birkaç video izlersen aşağı yukarı nasıl yapabileceğini öğrenebilirsin. Biz 3080 Ti'a MX-6 kullanmıştık. Açmışken tozunu da aldık. 5-10 derece civarında ısı düşüşü vardı neredeyse 2 yıllık karttı.
Hazır macun da varken işlemciye de uygulayabilirsin. Baktın temizlemek iyi geliyor kasaya da el at temizlemişken. Tüm bileşenleri çıkarıp temizlemek daha iyi olur.

1K ya çok değil aslında fakat kendin yapabilirsin. Bozmazsın. Birkaç video izlersen aşağı yukarı nasıl yapabileceğini öğrenebilirsin. Biz 3080 Ti'a MX-6 kullanmıştık. Açmışken tozunu da aldık. 5-10 derece civarında ısı düşüşü vardı neredeyse 2 yıllık karttı.
Hazır macun da varken işlemciye de uygulayabilirsin. Baktın temizlemek iyi geliyor kasaya da el at temizlemişken. Tüm bileşenleri çıkarıp temizlemek daha iyi olur.

Kasanın işlemcisini fanlarını vesaire temizleyebiliyorum fakat iş ekran kartına geldiğinde. Zamanında sadece 1660 Ti temizleyip macun yenilemiştim. Ve bu ekran kartını kapama kısmında macunun sürtünmemesi taşmaması için çok debelenmiştim. 3080 Ti'a zarar vermemek için bir yerde bakımını yaptırmayı düşünüyorum.