Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Argo
Uzman
1.000 TL bütçem var. Sıvı metal olmayan, güzel bir termal macun önerir misiniz? Ayrıca gramı kaç olmalı ve nasıl sürmeliyim 2 kasalı bilgisayara süreceğimde.
daha iyisi: https://www.akakce.com/termal-macun...lright-tf9-1-5gr-siyah-fiyati,1098613774.html
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Şahsen o kadar yüksek fiyatlara gerek yok 3 bin liraya falan termal macun var, inan değmez. X şeklinde süreceksin, basınç zaten macunu kağıt gibi dağıtır.
UNTETHERED
Uzman
1.000 TL bütçem var. Sıvı metal olmayan, güzel bir termal macun önerir misiniz? Ayrıca gramı kaç olmalı ve nasıl sürmeliyim 2 kasalı bilgisayara süreceğimde.
Bunu al yıllarca kullanırsın, çapraz olan yeşil kare içindekileri uygula geç direk diğerlerini hiç denemedim.
Thermal Grizzly TG-K-015-R Kryonaut 5,5 gr
Dosya Ekleri
Bunu al yıllarca kullanırsın, çapraz olan yeşil kare içindekileri uygula geç direk diğerlerini hiç denemedim.
Eki Görüntüle 178974
Thermal Grizzly TG-K-015-R Kryonaut 5,5 gr
Artric MX-6 nasıl? Reddit'de birisi krynoaut un 4 ay içinde etkisini kaybetmeye basladığını MX-6'nın 2 3 yıl düzgün kaldıgını yazmış merak ettim.
UNTETHERED
Uzman
MX-4 kullandım 4 senedir bütün sistemlerimde MX-4 var, ana PC'de krynoaut kullanıyorum 1 sene olacak.
MX-4 kullandım 4 senedir bütün sistemlerimde MX-4 var, ana PC'de krynoaut kullanıyorum 1 sene olacak.
Artric MX-6 nasıl? Reddit'de birisi krynoaut un 4 ay içinde etkisini kaybetmeye basladığını MX-6'nın 2 3 yıl düzgün kaldıgını yazmış merak ettim.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Alacam ve gözüm arkada kalmayacak dersen 430tl civarında şu var.
Testleri de şu : (Gördüğüm en iyi test btw.)
Testleri de şu : (Gördüğüm en iyi test btw.)
- Makaleler
- 4
Bu.Noctua NT-H1 kullanıyorum, gerçekten en güzel macun olabilir.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok kaliteli viskozitesi yüksek bir macun tavsiye ederim.