Detaylar
Kim cevapladı?
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bugrab
Çalışkan
gecikme yaparmı kablosuzda![]()
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantili
Bunu tercih et. FUXI-H3 FPS oyunlarında çok da iyi değil ses kasmak için.
bugrab
Çalışkan
bunu almayı düşünüyorum teşekkürler![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Bunu tercih et. FUXI-H3 FPS oyunlarında çok da iyi değil ses kasmak için.
d ve p arasında cok fark var mı
Bunu almayı düşünüyorum teşekkürler.
D ve P arasında cok fark var mı?
H2002p de kendi ses kartı var ve USB'lı. H2002D de ise jacklı kendine ait ses kartı yok. Benim bildiğim farkları böyle H2002p daha mantıklı.